JOŠ JEDNA TRUDNICA SE UKLJUČILA U ZADRUGU 3: Nadežda je u 7. nedelji – vidite KAKO izgleda

„Ne pravdaj se nikome!“

Ovonedeljni vođa rijalitija „Zadruga 3“, Suzana Đubela, bila je na razgovoru sa Drvetom mudrosti gde se rasplakala zbog toga što joj smeta kako je doživljavaju učesnici.

– Kako sam priznala da sam gej, tako imam osećaj da me svi izbegavaju, kao da sam bolesna. Svi me povezuju sa nekim devojkama, govore da sam se zaljubila u gotovo sve učesnice, a ja nisam našla ni jednu osobu s kojom bih se družila. Kojoj god da priđem, svaka misli da sam zaljubljena pa me izbegavaju – kroz suze je govorila Ćubela u Rajskom vrtu, a Drvo joj je potom dalo mogućnost da pronađe pare ako želi da dobije telefonski poziv, što je ona i uradila.

Pored trudne Miljane Kulić, u „Zadrugu 3“ se zatim uključila još jedna trudnica, i to telefonskim putem. Suzana se potom čula sa doskorašnjom zadrugarkom, pevačicom Nadeždom Biljić, koja joj je poručila da ne sme da klone duhom i da ne treba nikome da se pravda jer su onda ljudi još gori.

Pored podrške drugarici, Nadežda je rekla i kako ulazi u sedmu nedelju trudnoće, kao i da je Suzanu pozdravio i Tomislav Toma Panić.

– Ja sam dobro, ulazim u sedmu nedelju. Treba opet da idem na kontrolu. Toma te pozdravlja – rekla je Biljićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.