JESTE LI MEĐU NJIMA? Ovi znakovi horoskopa su rođeni pod sretnom zvijezdom!

Osjećate li ponekad kao da ste rođeni pod sretnom zvijezdom? Ili obrnuto …?

Sigurni smo da znate nekoga, ili ste i vi sami ta osoba, koja vjeruje da ima nekako više sreće nego pameti u nekim situacijama. U većini slučajeva vam „nešto“ pomogne ili vam da znak da trebate učiniti nešto ili ne, napraviti korak unaprijed ili se vratiti dva unazad da bi sve išlo kako treba.

U astrologiji postoje znakovi koji upravo glase za takve – sretnike – koji ili zahvaljujući svojoj intuiciji ili određenim navikama uspijevaju postići sve što su zamislili i u svakoj situaciji im ide dobro. U nastavku vam otkrivamo koji su, a vi otkrijte jeste li među njima!

Ovan
Ovnovi su prirodni lideri koji se stalno bore za svoje mjesto pa i za sreću.

Zbog činjenice da nikoga ne čekaju da radi za njih i da bi njima bilo dobro, trude se maksimalno i ostvaruju sve što su poželjeli, što rezultira većim osjećajem sreće.

Lav
Lavovi su poput Ovnova: iako vole biti u centru pažnje, to je često zbog njihovih osobnih postignuća koji im donose sreću i s kojima se vole „šepuriti“.

Djevica
Djevica je znak koji ipak uspijeva ponekad doživjeti neuspjeh.

Međutim, zbog činjenice da zna kako prijeći preko toga i naučiti nešto novo, one se ispravljaju i dolaze do vlastite sreće.

Vodolija
Iako vjeruje u snagu Svemira i poruke koje im šalje, za svaki slučaj uvijek uz sebe imaju više sporednih planova kako bi bile spremne na svaku situaciju.

Zato se uvijek na vrijeme izvlače i znaju kako da iskoriste apsolutno sve što im je dano, a za uzvrat osjećaju sreću i zadovoljstvo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.