DEJAN U STRAHU! Evo ZAŠTO je Dragojević izašao iz Zadruge, a njegova AGONIJA se NASTAVLJA!

Mora ponovo na sud!

Danas je Dejan Dragojević morao da na nekoliko sati napusti Zadrugu, a razlog je suđenje koje mu je bilo zakazano, a reč je o kontratužbi koju je protiv njega pokrenula pevačica Vesna Rivas.

Naime, dok je on bio na suđenju, Dalila je zadrugarima rekla da je Dejan na suđenju sa novinarima protiv koji je podneo tužbu, ali istina je nešto drugačija.

Kako bismo saznali o čemu se tačno radi poznali smo Vesnu Rivas.

– On je zapravo mene tužio jer sam u afektu u toku jedne svađe rekla da je on p*derčina i sektaš, ali ja sam to rekla u afektu, zamislite da se svi tužimo zbog takvih reči u rijalitiju. On i Dalila zapravo misle da mogu lako da zarade novac na taj način, ali su se prevarili – rekla je pevačica i dodala da ona nije sedela skrštenih ruku.

– Nakon toga sam ja njega tužila zbog teških reči koje mi je rekao u rijalitiju. Evo dajem vam jednostavan primer, ja sam prolazila kroz hodnik, išla sam napolje jer nema pušenja unutra. Dok sam prolazila pored njega u hodniku on se savio i rekao kako sam ga ja udarila u stomak. Ja stojim i gledam ništa mi nije jasno, ali postoje snimci, tako da mi ništa nije mogao. Zbog takvih stvari ja jednostavno nisam želela da ćutim, tužila sam ga – rekla je Vesna.

Primetili smo da je Dragojević bio vidno uznemiren kada je došao na snimanje, a to nam je Vesna i potvrdila.

– Preznojavao se, uplašio se, mislio je da je to tako lako nekog tužiti, bez pokrića, ali ja nameravam da ovo izguram do kraja. Nikoga od kolega, a ni novinara nikad nisam tužila, ali ovo je prevršilo svaku meru. Sledeće ročište je zakazano za februar – otkirla je Vesna za Srbiju Danas, a to znači da će Dejan Dragojević ukoliko ostane u rijalitiju ponovo morati na sud da ide direktno iz rijalitija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.