JEDAN MESEC JE KRITIČAN Crna i bela magija najjače su na ove datume, pazite šta radite tada!

Mese maj, prepun je dobrih, ali i loših stvari, energija i ljudi. Morate da obratite pažnju na nekoliko ključnih datuma!

1. maj – Beltane, veseli paganski praznik plodnosti u kojem se ritualno spajaju kosmičke ženske i muške energije, koji podstiču buđenje prirode kao jedne od najfinijih kreacija božanstva. Biljke ubrane na ovaj dan imaju čudesne moći. Magovi sakupljaju prvu jutarnju rosu za svoje ljubavne napitke.

Takođe, na ovaj dan se savetuje kupanje u rekama i jezerima-jer to je dobra zaštita od negativne energije i bolesti. Postoji još jedno pravilo koje bi valjalo striktno poštovati, a to je da se na ovaj dan nikom ništa ne posuđuje.

4. maj – Na ovaj dan treba obavezno očistiti kuću i u svaku sobu staviti po čen belog luka kako bi se bar malo zaštitili od negativnog ljudskog faktora (crne magije).

5. maj – Ovaj dan treba iskoristiti i posetiti večne kuće naših dragih upokojenih, samim tim ukazujemo poštovanja svojim precima. Ovaj dan nije dobar za venčanja kao niti za bilo koja svetkovanja.

6. maj – Sveti Georgije – Đurđevdan, prelep i jako značajan praznik prepun zanimljivih rituala. Za zdravlje i sreću savetujem jutarnja kupanja u rekama i jezerima. Kako bi u kući stalno bilo novca, ujutro treba nasuti vode u jednu posudu pa u nju ubaciti zlatni ili srebreni nakit te pustiti da prenoći, na taj način prizivate finansijsku moć kuće.

Takođe, 6. maj je veoma važan i značajan datum kako za duhovni tako i za telesni svet. Naime, tog dana otvaraju se kapije onostranog i samim tim, dva sveta su jedno više od desetak sati. Tada možete osetiti ili vam se može prikazati na tren draga, uspokojena osoba i samim tim je moguće da vam predoči i možda neku važnu poruku.

17. maj – Čim otkuca prvi minut ovoga dana, parovi koji žele potomstvo trebalo bi da se bace na posao, a isti „zadatak“ preporučujem i narednog dana 18. maja.

21. maj – Zapamtite dobro san koji ste sanjali te noći jer ima proročki karakter i takav san može vam se ostvariti ili vas dovesti na put ka ostvarenju.

23. maj – Savršen dan za vođenje ljubavi jer učvršćuje vezu i vezi daje značajnu poziciju. Taj dan provedite tako što ćete dragu osobu obasipati nežnim poljupcima.

Period od 27. aprila pa do 7. maja je jako kritičan i opasan magijski period. U ovom periodu najvrednije rade crni magovi kao i negativne osobe koje nam žele napakostiti. Tih dana od sumnjivih osoba i sa osobama sa kojima niste u nekom specijalnom odnosu, ništa ne uzimajte niti dajite njima išta.

Novac ni slučajno ne pozajmljujte tih dana, a još manje pozajmljujte jer može vam se dogodi da vam se to obije o glavu. Jako dobro se čuvajte tokom ovog meseca jer opasnost magijska i energetska prete na svakom ćošku.

SAVET: Budite vedri, nasmejani, veseli i zadovoljni jer samo vedrinom, osmehom i srećom možemo pobediti zlo koje nam vreba neprestano od nepoznatih, ali i od poznatih osoba koje su oko nas.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.