Bela magija: Drevni recepti za sreću

Neki ljudi nikada nisu okusili životne nedaće i sve što dotaknu “pozlati” se. Mnogo misle da je to stvar sudbine, ali ezoteričari tvrde da je reč o magiji

Mesečev ritual za otklanjanje baksuza
Ovaj obred izvodi se isključivo u noći punog meseca i kako tvrde ezoteričari, nema boljeg načina da se otera baksuz.

Uzme se nekoliko raznobojih sveća: bela predstavlja osobu koja izvodi ritual, narandžasta donosi promene, svetloplava neutrališe lošu sreću, a ružičasta ubrzava proces. Sveće premazati lavandinim uljem, a potom ih poređati po stolu.

Svaka se pali po sledećem redosledu, uz izgovaranje određene bajalice:
– Bela: “Ova svetlost predstavlja mene”.
– Svetloplava: “Ova svetlost neutrališe lošu sreću“.
– Narandžasta: “Ova svetlost mi donosi sva dobra u život”.
– Ružičasta: “Ova svetlost predstavlja kosmičku energiju koja ubrzava promene”.
Osoba sedi nekoliko minuta zagledana u svetlost sveća, a onda izgovara sledeću bajalicu: “Otvorenog srca radujem se svakoj promeni, svakom dobru što ulazi u moj život. Srećan (srećna) sam jer mi je život pun radosti i svaki dan sam bezbrižan (bezbrižna) i nasmejan(a).“

Ritual za “pun novčanik”
Ukoliko nekoga muči besparica, ovaj ritual mogao bi da mu donese promene u život. U noći mladog meseca, namazati borovim uljem svetlozelenu sveću. Staviti u činiju malo praha muskatnog oraščića i cimeta, meštati srebrnom kašičicom i fokusirati misli na blagostanje.

Osoba treba da zamišlja koiliko bi novca volela da ima na svom bankovnom računu. Dok razmišlja o tome, baca tri novčića sve dok ne dobije kombinaciju pismo i dve glave. Potom ih stavlja u činiju sa cimetom i muskatnim oraščićem, dobro ih uvalja u prah, a zatim izvadi i umota u aluminijumsku foliju i stavi u novčanik.

Dok to čini, pevuši sledeću bajalicu: “Čarobni prah mi donosi sreću, jer imam sve što mi je potrebno. Novac mi dolazi lako i trošim ga sa zadovoljstvom. Neka pare ne dolaze kroz smrt, niti nečiju nesreću, nego kroz radost i veselje, za dobrobit svih. Neka tako bude.”

Ova amajlijica ne mora da se drži baš u novčaniku. Može da stoji i u fioci sa izvodima iz banke ili nekom drugom finansijskom dokumentacijom.

Za harmoniju u domu
Ne kaže se uzalud da je dom oaza mira i spokoja, a u ovim turbulentnim vremenima mnogima su upravo porodica i kuća izvor stresa i nevolja. Da bi se to zaustavilo, pomaže čarolija čije je dejstvo veoma efikasno.
Za početak, treba nabaviti litar izvorske vode ili kišnice, sipati u staklenu činiju i staviti na sto. Pored nje postaviti dve plave sveće, jednu naspam druge, u pravcu sever-jug, dok bele treba namestiti
u smeru istok-zapad. Sitno iseckati lišće sveže lavande i zajedno sa laticama bele ruže posuti oko stola i stolice formirajući zaštitni magični krug.

Sesti na stolicu, zapaliti sveće i izgovarati bajalicu: “Neka svetlost obasja ovaj dom i blagoslovi sve u nejmu. On je sada oaza mira i spokoja za svakog ko u njega uđe. Moj dom donosi sreću, radost i vraća osmeh na lice. U njemu nema mesta za zlo, a onome ko ga donese, uništiće loš naum i pretvoriti ga u radost…”

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.