Janjuš o odnosu Maje i Čorbe

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je ugostio nekoliko zadrugara, koji su kao što je običaj svake nedelje sa njim komentarisali goruće teme koje su aktuelne u kući. Naime, burna nedelja za nama otvorila je mnoga pitanja, a šta mu je na to sve rekao Marko Janjušević u “Šiša baru” saznajte u nastavku teksta…

Bile su nominacije, bio si sa Majom u izolaciji, i kada bi sve sumirao, kakvi su ti utisci? – glasilo je pitanje.

– Bilo mi je krivo kada sam čuo da sam potrčko, mada sam znao da ću ili ove, ili naredne nedelje biti potrčko. U Izolaciji se svašta dešavalo, ali ne sa mnom. Ja sam izolaciju presjkao, i gledao sam da što manje budem tu. Ide sve bolje i bolje, kada pogledam, a dane tamo, proveo sam super. Mene ništa u vezi sa njom nije kompromitovalo, pregrmeo sam te dane – rekao je Janjuš.

Zadrugari su bili u šoku kada su vidjeli sve one snimke. Da li si prikrivao bijes, tazočaranje, ljutnju, emocije možda? Kako si se osjećao kada si gledao djevojku sa kojom si do juče bio? – glasilo je naredno pitanje.

– Prvi put kada su spavali, to je bila katastrofa. Nije to mala stvar, kada se sve sagleda. Ono poslije, ja sam znao da će se desti tako neke stvari, ali da će tako brutalno biti, nije mi baš bilo normalno, a povrijedilo me zbog sebe. Ja sam sam sebe povrijedio gledajući one snimke. Ne mogu da vjerujem da sam sebi takve stvari dozvolio. Razmišljam, šta bi bilo da smo otišli dalje, pa strašno! Kao muškarac, osjećam da me sramota nje. Ne mogu da vjerujem šta je ona sebi dopustila, nebitan sam ja, ali kako je mogla sebi da dopusti takve stvari. Njoj se smiju ovdje, a ona ustane i smije se. Ona ne kapira poentu cijele priče izgleda – dodao je bivši košarkaš.

Ona se postavlja kao da je ništa ne dotiče, i kao da joj nije važno šta vi mislite? – prokomentarisao je voditelj.

– To je nemoć. Ona pokušava da sve sakrije, jer mislim da nju i nije baš briga. Deset minuta traje to da ona ukapira šta je uradila, a onda kreće isto sve. To su trenuci kada se ona rasplače, ali ona to može kad hoćeš. Nekada pomislim, da nisam to ustanovio, ali opet kažem, poslije deset minuta sve ide isto, ili još gore – objasnio je Janjuš.

Zadrugari kažu da ona izaziva tvoju reakciju?

– Da, sigurno. Ona je non-stop za vrijeme nominacija pokušavala da dobije reakciju, ali ne vrijedi. Meni je jedna scena u glavi sada, i mene više ništa ne iteresuje. Ništa ne može da se sakrije, ni kako se osjećaš, ni ništa. Ona i kada se nasmije, ti ne znaš da li je sretna ili ne, ona je prosto, bezobrazna. Ona je nekad dobro, nekad loše i to se miješa. Ona je mene za 4 sata nominacija toliko provocirala, ali ja nisam reagovao. Ja kada kažem, da moraš da dotakneš dno, da bi krenuo odatle. Ovo je njoj dno dna, ali ga još nije dotakla. Biće tu još svega, ona sama sebe ponižava, a tek će sama sebe. Ona ne zna ni ko joj misli dobro, ni ko loše. Ona misli da je to dobro što radi, a onda je ovi sa strane potpale da je kraljica, carica i sve, pa se smije – rekao je Janjuš.

Gledaoci primjećuju da nije srećna u odnosu?
– Nije srećna, a sve će na silu da trpi – dodao je Janjuš.

Uporedi tvoj i Majin odnos, sa ovim koji ima sada? Nekako, kada ste vi bili raspoloženi, tu je bilo šala, Prcko, Žaklina, Džesika, imali ste fore, a ti si nastojao da pozitivno utičeš na nju, i zbog odjevanja i svega? Sa druge strane, imamo Maju i Čorbu sa komunikacijom prepunom vulgarizama, provokacija, za ženu poražavajućih sklopova? – bilo je naredno pitanje.

– Što se tiče našeg odnosa lošeg, to nisam bio krivac ja, ja sam htio šalu i zezanciju. Ti ne možeš da trpiš dva sata nešto, a da ne odreaguješ. On može da zagrli sto djevojaka, a ona će morati da trpi jedan period, a ja to nisam smio. Moj odnos se ticao svega, sa savjetovanjem. Pokušavao sam da dokažem, objasnim, ali ona nije ništa slušala. Ona je mislila da je sve da stavi silikone, usne i to, a njega to ne zanima, njemu to odgovara. On nju neće sutra oženiti, njega to prosto ne zanima. Taj odnos je jako vulgaran, i sve to sada mora da se trpi. To je veliko ponižavanje, a ovo je početak velikog ponižavanja zapravo – objasnio je bivši košarkaš.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.