Isprobajte narandžastu u svim vrelim kombinacijama

Idealan je trenutak da kažemo ono što već dugo mislimo – narandžasta je definitivno nova crna kada je u pitanju sezona 2021.

A dokaz za to su i ove vrele fotografije indijskog izdanja Vogue magazina koje na savršen način opisuju zašto je narandžasta u svim oblicima nešto što morate implementirati u svoj “look” već danas.

Prosto – ova topla i fantastična boja je znak da je leto već na vratima i da nam treba kompletan redizajn garderobe.

Naravno, osim ukoliko već odavno niste njen verni fan. A to verovatno znači da ste osoba razigranog duha, uvek spremna za dobar provod i druženje, avanturista u duši & otvoreni za sve ideje.

Videćete i same, ovo je zahvalna boja u svakom mogućem pogledu. Idealno se slaže sa mornarskom, svetlo plavom kao i khaki bojom. Takođe, možete je nositi kao jedinu svetlu boju dobro ukomponovanu uz neke druge prirodne i neutralne nijanse ali joj isto tako možete dodati i poneki “hrabar” detalj u vidu duge ogrlice žute ili crvene boje sa kojima je takođe odličan saveznik.

Narandžasta ima tendenciju da svaki stil rasplamsa ali i oplemeni, pa tako možete biti sigurni da odabirom ove boje nikada nećete ostaviti utisak nezainteresovanog posmatrača već glavnog igrača.

Idealna je i za sve večernje varijante jer je tako lako upariti je sa nekim zlatnim sandalama ili nekim drugim aksesoarom u istoj boji. Vatrena, elegantna, strastvena boja za sve one dame koje su sigurne u sebe i spremne da ostvare sve svoje snove.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.