ISPLIVALA PRAVA ISTINA? Dalila radi po INSTRUKCIJAMA -SPLETKARI protiv Karića?! Samo mu ON može POMOĆI!

Osman Karić se oglasio!

Osman Karić, otac Stefana Karića, uključen je u sva dešavanja u „Zadruzi“. Izjasnio se da je on za vezu njegovog sina i Ive Grgurić.

Kao što i obično radi, Karić se oglasio preko društvene mreže Instagram, sa stavom da njegovom sinu i Ivi smeštaju zadrugari.

On napominje da je sve bio plan, da Dalila radi po instrukcijama Vladimira Tomovića, da Mina sarađuje, jer je zaljubljena u njega, a da su Iva i Stefan tvrdoglavi jer ne žele da slušaju Lepog Miću, a da je on jedini koji može da im pomogne.

– Dalila radi po instrukcijama Tomovića – on je hteo da Dalila stavi Natašu za omiljenu osobu, kako bi se oslobodio krevet pored Ive, i kako bi se on tu uvalio… i Dalila mu oslobodila krevet… i Mina je u sve to umešana, nerado igra igru, jer je ona zaljubljena u Tomovića, ali nije ona Ivi nikakva prijateljica.. „Ekipa“ spletkari protiv Stefana i Ive i to je prava istina.. Samo im Mića može pomoći, ali moraju da ga slušaju – samo malo teže, jer su i Iva i Stefan tvrdoglavi kao mazge – ali slatki su mi jako, mislim da je on dečko zaslužio da nekoga voli, i da njega neko iskreno voli – a ovde ima potencijala među njima, vidno pršte varnice i strast – pisalo je na Instagram storiju, Osmana Karića.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.