Imate ovo u svom domu? Odmah je izbacite!

Pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim,a osim toga privlače se i veoma loše stvari

Prilaz vratima vaše kuće treba da bude dobro osvetljen jer vam to donosi energiju koja vas čini zdravim i vitalnim, tvrde feng šui stručnjaci. Objašnjenje je da se pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim, a osim toga privlači se i loša sreća, a time pljačkaše, razne nezgode ili mentalne poremećaje.

Zagovornici uređenja doma i života po principu feng šujija ističu da je najbolje da steknete naviku da pregorelu sijalicu odmah promenite i da ne odlažete da zovete električara da vam opravi ukoliko vi niste u mogućnosti.

Postoji još jedna važna stvar kada je u pitanju svetlo ispred ulaznih vrata stana ili kuće – držite sijalicu upaljenu bar nekoliko sati kako bi svetlost zadržala dobre vibracije, a to se posebno preporučuje onima koji žive u suterenima ili stanovina bez prirodnog osvetljenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.