„IMAO SAM S*KS S MARIJOM KULIĆ“ Šokantno priznanje Mladena Vuletića, izneo SVE DETALJE

Sam je o tome govorio.

Pobednik sedme sezone Parova, Mladen Vuletić, tokom učešća u pomenutom rijalitiju izneo je šokantne tvrdnje vezane za Mariju Kulić.

On je tada u Tajnoj sobi ispričao sve o svom navodnom poznanstvu s majkom Miljane Kulić, koje se dogodilo davno pre rijalitija.

– Ja sam se s porodicom Kulić upoznao pre Parova, pre nego što sam upoznao Miljanu. Ja Miljanu znam kad je bila mnogo manja devojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Ja sam imao 17 godina, a u to vreme je Marija Kulić imala 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa ćerkama Miljanom i Tijanom. U to vreme sam ja bio ispod picerije „Montenegro“ u Sutomoru kada mi je prišla Marija Kulić i poželela da ima nešto više sa mnom. U tom trenutku sam ja Mariju Kulić gledao kao top ribu. U to vreme je bila plavuša sa izrazitim oblinama, zgodna žena. Pošli smo do tuševa, tu ima i čovek koji je svedok, ušli smo i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali ja i Marija Kulić, da bi na kraju Marija Kulić mene napala za sve što se dešavalo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno gola u tuš-kabinu, htela da ima se*s sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno – ispričao je Mladen u Tajnoj sobi vile Parova.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.