Ideje Za Dekor Kuhinje Uz Pomoć Crnih Tabli

Dekor savremene kuhinje u isto vreme predstavlja izazov i zadovoljstvo.

Kuhinjski prostor kao lični plesni podijum jedne savremene žene, treba da bude inspirativno mesto, stvoreno za pravljenje vrhunskih kulinarskih specijaliteta. Ono što je ključno pri dizajnu kuhinje jeste njena funkcionalost. U kuhinji dakle mora sve da vam je na dohvat ruke. Osim toga, kuhinja je mesto na kom možete predstaviti stil koji vam se dopada i učiniti je vašim odrazom. Danas vam otkrivamo kako vašu kuhinju možete dekorisati uz pomoć crnih tabli za pisanje.

Ove table su se pokazale kao vrlo korisne u kućnim kancelarijama, ali i u dečijim sobama, gde je mališanima dato da istraže granice svoje kreativnosti. Osim toga one mogu da budu vrlo osvežavajuća promena u savremenoj kuhinji. Daju vam istovremeno mogućnost da unesete malo drame u jednobojan prostor, ali i da svojoj neutralnoj kuhinji date malo dubine. Takođe ako se kroz vašu kuhinju protežu neke intenzivne boje, crna tabla će u datom prostoru napraviti savršen balans.

Najčešće se ove table postavljaju na slobodnom zidu u kuhinji pri čemu služe za zapisivanje važnih poruku koje članovi porodice ostavljaju jedni drugima. Takođe na njima možete ispisati zadatke za svakog člana porodice, na nedeljnom nivou. Vrlo su korisne kada želite da pratite određeni plan ishrane, ili da na njima zapišete šta vam nedostaje u kuhinji što će vam znatno koristiti pri sledećoj kupovini. Osim toga na njima možete da istaknete vaš omiljeni recept za kolače ili smoothie.

Kako bi vaša kuhinja bila ispunjana pozitivnim vibracijama na ovim tablama možete da napišete neke lepe stihove ili da naslikate zanimljiv prizor. Kao vid pozadine u kuhinji crna tabla je vrlo privlačna ideja, koja daje elegantan izgled jednoj savremenoj kuhinji. Ove table vam daju odršene ruke i čine da sa lakoćom promenite izgled vaše kuhinje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načini nege kože u 2021. godini

Pročitaj →

Neobičan nakit inspirisan prirodom

Pročitaj →

Pelen, biljka za vecno zdravlje

Pročitaj →

Ugodan i topao crno-bijeli dom

Pročitaj →

SMOOTHIE OD MANDARINA

Pročitaj →

Piletina sa povrćem i kus kusom u umaku

Pročitaj →

O Njezi bebe Deset pitanja

Pročitaj →

Ubedljivo NAJSEBIČNIJI ljubavnik u horoskopu

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2021

Pročitaj →

Jednog će dana vojska bijesnih starijih žena zauzeti svijet

Pročitaj →

Žena ženi grize rep

Pročitaj →

Usamljenost je opasna

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.