HTELA DA JE GAGI ODVEDE PRED OLTAR Napustila venčanje! Bivša zadrugarka videla mladoženju i poludela

Šou…

Bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi odlučila je da okuša sreću u emisiji ,,Brak na neviđeno“, kako bi pronašla sreću u ljubavi.

Poznato je da se prethodnih meseci nekoliko puta Blondi dovela u vezu sa Gagijem Đoganijem, kome se plavokosa zadrugarka ponadala da će je baš on odvesti pred oltar.

– Ja jesam zaljubljena u Gagija, to svi znaju. To zna i moj sin koji je bio sa Lunom u rijalitiju ,,Zadruga“ – izjavila je Blondi.

Buduća mlada je u emisiji pokazala svoj svakodnevni dan, odlasci u teretanu, sređivanje po salonima za lepotu, ali i kako obavlja svoju delatnost kao fizioterapeut. Blondi je u jednom trenutku ispričala svoju potresnu ispovest o svom braku koji se raspao. Majka popularnog pevača Sava Perovića ispričala je da je bila modra i da je sa decom morala da napušta kuću zbog njega.

– Supruga ne želim ni da pamtim, ja sam se sa svojim mužem venačala dva puta, da bi rodila drugo dete. Nikada ništa nisam lepo doživela, čak nijedan cvet, ni poklon, a rodila sam mu dva sina, a bila sam samo modra, sa decom sam morala da napuštam kuću – ispričala je Suzana.

Dok je birala svoju venčanicu, Blondi se dotakla svoje simpatije Gagija Đoganija, te je ispričala da bi volela da uđe u ,,Zadrugu 3″, kako bi bila pored njega.

– On ne može bez mene – tvrdila je Blondi.

Nakon što je kucnuo čas da se suoči sa potencijalnim mladoženjom, Blondi je bila veoma uzbuđenja u nadi da će zateći Gagija pred oltarom. Međutim, nakon što je videla čoveka koji ju je čekao ispred matičarke, Blondi je bila šokirana.

– Šta je ovo, šta je ovo? Ovo nije u redu, ja volim čoveka kog sam očekivala… Stvarno sam pogrešila – rekla je Blondi kroz suze.

– Koga si očekivala – upitao je potencijalni mladoženja.

– Očekivala sam Gagija. Ja ću sad da odem. Gle kakav si ti, ja bih te pojela za večeru… Ja ne mogu da verujem šta ste uradili. Predivna je venčanica, ali kad bi ovo videla na ulici ja bih se okrenula – vikala je Blondi i onda napustila salu za venčanje.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.