Horoskopski znaci koji su potpuno samostalni!

Oni vole da sami sebi stvaraju budućnost.

I dok je nekim ljudima teško da se osamostale i napuste roditeljsko gnezdo, postoje i oni koji vole da budu nezavisni od malih nogu.

Ovi drugi obično se rađaju u dva horoskopska znaka, a u njima ćete verovatno prepoznati one koji su prvi koji će se iseliti iz roditeljskog doma i koji su prvi u vašem društvu našli ozbiljan posao.

Vodolija
Vodolije su avanturisti. Njima je cilj u životu da steknu što bolje obrazovanje, ali i što bolje da zarade kako bi mogli sami da finansiraju svoje neostvarene snove koji su uglavnom vrlo veliki. Oni najčešće deluju vrlo racionalno i ne dopuštaju emocijama da ih sputavaju kao ni nekoj drugoj osobi koja to pokuša.

Strelac
Strelčevi jednostavno nemaju mira i svoj život zamišljaju kao filmsku avanturu. Na sreću, ne očekuju od roditelja ili bilo koga drugog da im to finansira, već su spremni i te kako da se potrude za sopstveni užitak, prenosi index. Vrlo su samostalni i retko kada će se nekome obratiti za pomoc.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.