Horoskop za sledeću nedelju: vetar ljubavi pokreće nežna srca na romantičan ples (do 1. septembra 2019. )

Nedeljni horoskop – evo koga čeka dobar vetar u leđa kada se o radi o ljubavi

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1, septembra 2019. godine!

Ovan

LJUBAV: Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obratno. To će vas nervirati i rastužiti. Treba da shvatite kako nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite iskreni.

Bik

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da vas mogu slediti. To je posledica toga šta vi unapred vidite gde treba intervenisati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba objasniti i saradnicima.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

Blizanci

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kada se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnost. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Povežite se bolje sa ljudima.

Rak

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajnošću uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Kada se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja sa puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Možete se dobro zabaviti.

Lav

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatiti.

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih poslovnih mogućnosti. To će podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima sa nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na kondiciji. Teretana je blizu

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.