HOROSKOP GRČKIH BOGINJA: ‘Poludećete’ za najneobičnijom ljubavnom prognozom!

Bez obzira na to da li ste u dugoj vezi ili čeznete da upoznate srodnu dušu, ne ustručavajte se da od grčkih boginja saznate šta vas čeka na emotivnom planu u narednih mesec dana.

Svakog prvog utorka u mesecu možete se obratiti grčkim boginjama. Nacrtajte krug, podelite ga na 12 delova, i u pravcu kazaljke na satu napišite imena boginja (počinjete od prvog dela koji odgovara prvom satu na časovniku): Atina, Artemida, Hera, Heba, Flora, Demetra, Temida, Hestija, Nika, Leta, Britomartis, Artemida.

Uzmite olovku u ruku, zatvorite oči i recite: “Boginje moćne, šta me čeka u narednih mesec dana?” Zatim kružite prstom iznad kruga i nasumično spustite olovku na neko od polja. Otvorite oči i pogledajte koja boginja će odgovoriti na vaše pitanje.

1. Atina, boginja mudrosti

Ako još uvek nemate partnera, znajte da ćete početkom meseca upoznati osobu s kojom ćete započeti ozbiljnu vezu. Ubrzo ćete ući u fazu kada ćete shvatiti da ste ludo zaljubljeni, a krajem godine ćete možda i stupiti u brak. Ukoliko ste već u vezi ili braku, očekuje vas harmoničan odnos s partnerom. Krajem meseca moguće su nesuglasice oko nekog ko je veoma ljubomoran i ko će želeti da pokvari vašu ljubavnu sreću. Zato pazite kome se poveravate.

2. Artemida, boginja lova

Potrudite se da manje kritikujete partnera i da tražite od njega da se menja. Prihvatite ga sa svim manama i vrlinama, a on će vam na tome biti i te kako zahvalan. Moguće je da ćete sredinom meseca uleteti u vezu s kolegom s posla. Budite oprezni jer, ako niste spremni na posledice koje će ova avantura doneti, ne upuštajte se u nju. Ako nemate partnera, krajem meseca vas očekujezanimljiv period. Udvarači će vas obletati sa svih strana, a vi ćete morati da izaberete. Neka vas vodi srce, a ne razum.

3. Hera, boginja braka

Početkom meseca sjajno ćete se slagati s partnerom. Voljena osoba će vam bitiodana i dušom i telom. Sredinom meseca mogući su i nesporazumi koji bi mogli da prerastu u ozbiljne svađe. Da se to ne bi desilo, važno je da porazgovarate s partnerom i zajedno pronađete rešenje koje vam najviše odgovara. U ovom periodu porodica će vam biti na prvom mestu, pa su velike šanse da u ovom periodu i zatrudnite. Ako ste slobodni, krajem meseca očekuje vas zanimljiva ljubavna romansa.

4. Heba, boginja večne mladosti

Iskoristite ovaj mesec za druženje i upoznavanje novih ljudi. Sasvim slučajno će vam prići kolega i nemojte da budete iznenađeni kada vam kaže da je već duže vreme zaljubljen u vas. Upustite se u igru s njim i nećete se pokajati. Ako imate partnera, moguće su nesuglasice sredinom meseca. Vaša potreba da dominirate i da držite sve pod kontrolom može biti pogubna za vašu ljubav. Vreme je da se promenite.

5. Flora, boginja cveća

Usamljenost koja vas muči već duže vreme početkom meseca dostići će vrhunac.Ne očajavajte. Već za koju nedelju upoznaćete osobu za koju ćete odmah pomisliti da je vaša srodna duša. Ako imate partnera, mogli biste malo više da mu se posvetite. On će imati utisak da ga zapostavljate, pa bi vaša veza mogla da zapadne u krizu. Da biste to prevazišli, moraćete više da se posvetite jedno drugom, ali i da prestanete međusobno da se optužujete.

6. Demetra, boginja plodnosti

Ljubavnu harmoniju mogla bi da poljulja činjenica da je vama veoma teško ugoditi. Zato se potrudite da dokažete suprotno. Svakodnevno pričajte partnerukoliko ga volite i da je on za vas najbolji na svetu. Ako planirate proširenje porodice, sredina meseca je idealna za to. Ukoliko nemate partnera, očekujte da ćete ubrzo upoznati osobu s kojom ćete započeti veoma burnu i strastvenu vezu. Kakva će biti njena budućnost, zavisiće samo od vas.

7. Temida, boginja pravde

Trudite se da do sredine meseca održavate skladan odnos s partnerom. Povremeno ćete reagovati žučnije, ali to neće značajnije pokvariti vašu vezu. Umesto da se svađate zbog svake sitnice, potrudite se da mu umesto ružnih reči udelite strastvene poljupce. U drugoj polovini meseca bićete stabilniji iako vam predstoje nova iskušenja. Upoznaćete nekog ko će vas oduševiti, ali oprez. Kratkotrajna romansa mogla bi da vam uništi vezu. Trudite se da što više vremena provodite s ljudima koje volite.

8. Hestija, boginja porodice

Konačno ćete moći da odahnete pošto je pred vama sjajan period. Sjajno ćete se slagati s partnerom, a moguće je da ćete sredinom meseca odlučiti da vezukrunišete brakom ili proširenjem porodice. Ukoliko ste sami već duže vreme,sredinom meseca, preko prijatelja, upoznaćete osobu koja će vam dobro zagrejati srce. Ne stidite se da pokažete osećanja. Videćete, bićete više negozadovoljni. Ako planirate odmor, otidite negde krajem meseca.

9. Nika, boginja pobede

Početkom meseca moraćete da rešite ljubavne probleme koji vas muče već duže vreme jer, ukoliko to ne uradite, postoji verovatnoća da će vam se veza zauvek okončati. Ako ste u mogućnosti, sredinom meseca organizujte romantično putovanje za vas i partnera kako biste na miru, daleko od svih, uspeli da povratite onu staru strast koja vas je spajala svih ovih godina.Ukoliko nemate partnera, krajem meseca upoznaćete osobu koja živi u inostranstvu i s kojom ćete ostvariti zanimljivu vezu.

10. Leta, boginja stočarstva

Početak meseca doneće vam novu ljubav, ali to neće biti neko koga ste videli prvi put u životu. To je osoba koju poznajte s posla ili fakulteta ili je vaš prijatelj iz detinjstva. Ne plašite se ove veze, doneće vam sve ono o čemuodavno maštate. Ako imate partnera, moguće je da ćete se sredinom mesecamalo razočarati u njega. Da li ćete mu oprostiti, zavisi samo od vas. Ipak, pre nego što donesete odluku, zapitajte se da li mu još uvek verujete.

11. Britomartis, boginja životinja

Pred vama je zaista lep period. Doduše, početkom meseca mogući su sitni nesporazumi s partnerom, ali sve će to biti kratkog daha i na neki čudan način će vas još više zbližiti. Ako ste sami izvesno vreme, očekujte da ćete oko 18. upoznati veoma zanimljivu osobu. Pazite dobro šta radite jer biste mogli da upadnete u ljubavni trougao. Krajem meseca znaćete konačno na čemu ste, pa ćete moći da se bacite na planiranje budućnosti.

12. Afrodita, boginja ljubavi

Mnogobrojna ljubavna iskušenja biće nešto čemu nećete moći da odolite ovog meseca. Iako ste u ozbiljnoj vezi, sasvim je moguće da ćete sredinom meseca započeti ljubavnu avanturu. Budite oprezni jer biste lako mogli da uništite vezu koju ste gradili godinama. Ako nemate partnera, očekujte da će vam u životiznenada ušetati ljubav iz školskih dana. Biće to veoma zanimljiv period prepun uzbuđenja i romantike.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.