BAKSUZI: Tri malerozna horoskopska znaka!

Svi ponekad imamo malerozne situacije, ali nekim od znakova se to dosta češće dešava ili se to njima samo čini. Pročitajte koji znaci su najveći baksuzi i zašto.

Devica

Devica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvesti. Neće stati dok sve nije na svom mestu i to po njenom strogom rasporedu.

Takve su i u životu, sve mora biti besprekorno organizovano i na mestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive drine i da se pitaju zašto baš to njima da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

Vaga

Vaga je veliki borac za pravdu i uvek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu videti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživi kao svoje.

Pošto je velika esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj sa kojim se ne miri dok je živa.

Ribe

Ribe imaju svoju viziju sveta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir sa realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i ugledaju pravo stanje stvarnosti, teško će se racionalno nositi sa tim. Na probleme zato neretko reaguju veoma burno, ponekad i neoračunljivo.

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerešivom situacijom, nije iznenađujuće da pokušaju da je reše pod dejstvom alkohola jer se tako “lakše” suočavaju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.