Hiron u astrološkim znacima

Hiron u Ovnu se brzo regeneriše, ali i brzo ranjava. To je osoba koja intuitivno prepoznaje šta joj ne služi i kako može time da ovlada i da stvari reši u svoju korist. Međutim, kao i svaki Ovan, ova osoba može odbijati pomoć drugih u isceljenju, pogotovo partnera. Moć izlečenja dolazi iz unutrašnje snage, ali to ne znači da u potpunosti isključuje spoljašnju.

Hiron u Biku je postojan, on se regeneriše kroz vreme i ovozemaljske stvari. Regeneriše se kroz uspostavljanje praktičnih vrednosti u odnosu na okolinu, a najviše partnera. Regeneracija je spora, ali trajna i učinkovita. Podržan dobrim aspektima, osobe sa Hironom u Biku pronalaze mir i isceljenje kroz prirodu i zdravu hranu.

Hiron u Blizancima se regeneriše kroz kontakt sa drugim ljudima, kroz razmenu ideja, kroz pokret. Osoba svoju unutrašnju snagu otkriva na ekspresivne i kreativne načine, po mogućstvu u kontaktu sa grupom. Ova osoba može drugima da pomogne kroz jaku logiku, zaključivanje, praktične savete. Reč je ta koja isceljuje kod pozicije Hirona u Blizancima.

Hiron u Raku predstavlja isceljenje koje je uslovljeno emocijama, psihom, podsvešću, unutrašnjom potrebom za pripadanjem. Osoba je celog života u potrazi za porodicom, za identitetom kroz zajedništvo. Da bi osoba otkrila svoj identitet, mora osvestiti i prihvatiti ranjivost koju često pokušava da sakrije ne samo od sebe, već i od svoje porodice.

Hiron u Lavu ima unutrašnju potrebu da bude prihvaćen, voljen i cenjen. Prirodno, ima želju da pomogne, ali i da vidi zahvalnost za takav čin. Mora naučiti kako da čini nešto za drugu osobu bez motiva da će mu se vratiti istom merom. Osoba treba da se oslobodi očekivanja, a uvežbava zahvalnost i velikodušnost.

Hiron u Devici najčešće doživljava krize na planu logike, radnih navika, reda i organizacije. Izlečenje dolazi kroz skromnost, prihvatanje i veru u tuđe sposobnosti. Ova pozicija Hirona je često sumnjičava prema drugima i njihovoj sposobnosti da će stvari završiti do kraja. Moraju otkriti svoju poniznost i čistotu kroz otpuštanje kontrole i preterane brige za druge. Mogu biti sjajni lekari i učitelji.

Hiron u Vagi se ispoljava kroz ljubavne veze, zajedništvo, porodicu i umetnost. Ova osoba drugima može pomoći kroz savetovanje, aktivno slušanje. Taktika i diplomatija joj daju prednost u kontaktima sa ljudima. Vrlo lako može da nasluti tuđe namere i pravovremeno odgovori na njih. Međutim, najveće krize koje bude doživljavala biće vezane za brak i strah od napuštanja partnera.

Hiron u Škorpiji se odnosi na krize identiteta, strasti i volje. Osoba se oseća kao da nigde ne pripada i da je niko ne razume. Da bi sebe izlečila mora najpre da prihvati da je nesavršena, takođe treba da nauči kako da otpusti stvari i kako da se oslobodi straha da nikada neće imati dovoljno onoga što joj potrebno.

Hiron u Strelcu se odnosi na izlečenje putem vitalnosti, svesti, energije, povezivanja sa višom svešću. Ove osobe mogu imati problema sa prihvatanjem drugačijih stavova. Najveće krize će doživljavati u oblasti obrazovanja, filozofije, zakona, jer će im biti teško da prihvataju pravila koja nisu sami osmislili. Pravo oslobođenje dolazi od saznanja da poštovanje pravila ne znači nužno i veru u njih, već praktično funkcionisanje u datom vremenskom periodu.

Hiron u Jarcu leči druge uspostavljajući organizaciju, red i normu. Često može biti rigidan, bez razumevanja i konzervativan u odnosu na druge, ali i u odnosu na sebe, pa će u tim oblastima najveće krize doživljavati. Dešavaće se da ljudi sa ovom pozicijom budu opterećeni pravilima, previše pravila ih guši, a premalo čini nemotivisanim i bez cilja. Veoma su mudri i lako uče iz sopstvenih grešaka. To znanje treba da prenesu i na druge.

Hiron u Vodoliji donosi idealizam, ideju o boljem životu i ljubavi koja prevazilazi pojedinca. Međutim, rana ovog Hirona je pasivnost, fanatizam, nemogućnost da se osoba odvoji od ideje i praktično je sprovede. Osoba otkriva svoju unutrašnju snagu kroz zajedništvo i empatiju, ali i kroz nezavisnost i slobodu. Mora da nauči kako da prevaziđe svoju tvrdoglavost i često rezervisan stav prema ljudima koji žele da uspostave dublji emocionalni kontakt.

Hiron u Ribama se odnosi na žrtvovanje sopstvenih želja zarad višeg cilja. Ovde je pojedinac svestan da je samo jedan mali deo univerzuma i da je njegova moć, koliko god bila individualna, zapravo deo veće celine. Misticizam ove pozicije je veoma naglašen, on leči kroz poeziju, meditaciju, odricanje. Rane na koje ova pozicija upućuje su vezane za preteranu zavisnost od drugih, ulogu žrtve, zbunjenost i preteranu emotivnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.