Hiron u astrološkim poljima ili kućama

Hiron u prvom polju natalnog horoskopa će se odnositi na krize identiteta. Govori o počecima života same osobe, o ranama koje je doživela u tom periodu. To je harizma koja dolazi iz bola. Osoba sa ovom pozicijom može biti veoma sugestivna na druge. Harizma zato može biti iskorišćena kao manipulacija, a ne kao pomoć drugima, sve zavisi od svesti osobe.

Hiron u drugom polju se odnosi na krizu vrednosti i samopouzdanja. Osoba nije sigurna u šta da veruje. Ona sa ovom pozicijom uči kako da izgradi samopouzdanje i samopoštovanje. Ovo se odnosi i na izbore i odluke koje donosi. Treba da nauči da vrednuje svoje mišljenje i talente.

Hiron u trećem polju se odnosi na lečenje samog sebe koje dolazi preko komunikacije, putovanja, kontakta sa braćom ili sestrama. Osoba sebe otkriva kroz učenje, pisanje, male svakodnevne stvari, ali istovremeno ovde doživljava i probleme. Teško joj je da višu svest poveže sa svakodnevnim životom. Često će njene priče delovati za okolinu veoma zrelo i praktično, a da su na svakodnevnom nivou potpuno neupotrebljive.

Hiron u četvrtom polju znači da osoba otkriva svoju unutrašnju snagu kroz porodicu i svoje poreklo. Osoba može imati strahove da nije dovoljno voljena, da nikada neće imati svoju porodicu. Da bi osoba otkrila ko je, mora najpre da upozna svoju porodičnu prošlost i oprosti svojim roditeljima ono što im zamera.

Hiron u petom polju se odnosi na otkrivanje unutrašnje snage kroz kreativnost i talente, kroz podučavanje drugih, ljubav prema deci. Krize ovog polja se odnose na probleme sa ispoljavanjem sopstvene seksualnosti koja se može kretati u ektremima, ili je ima ili je nema uopšte. Osoba treba da nauči kako da ispoljava svoj unutrašnji potencijal tako što će se više baviti sobom i kvalitetnije ispunjavati svoje slobodno vreme. Hiron u petom polju može dati sportske lekare.

Hiron u šestom polju je zainteresovan ze lečenje i pronalaženje alternativnih rešenja i lekova koji će pomoći drugima. Ove osobe mogu intuitivno naslutiti na koji način treba da se leče i isto tako pomažu i sebi i ljudima u svojoj okolini. Međutim, mogu biti previše opterećeni čišćenjem, bolestima, ishranom…Hipohondrija.

Hiron u sedmom polju sebe i svoju isceliteljsku moć upoznaje kroz veze i kolektivno nesvesno, ne bi trebalo da dozvoli da ga sopstveni ego sputava da se poveže sa drugima. Ove osobe često zaboravljaju da smo u suštini svi povezani i da jedino što nas razdvaja od drugih je svest o sopstvenom telu, a kada je nefunkcionalno upotrebljena onda se zove egom. Osobe sa ovim položajem su harizmatične i mogu uticati na velike grupe ljudi.

Hiron u osmom polju ukazuje na strahove vezane za smrt, odvajanje od drugih ljudi, napuštanje, potrebu za kontrolom. Na nekom nesvesnom nivou, Hiron u osmom polju može imati čisto karmički uticaj, najviše u vezi sa iskustvima iz prošlog života, a koji opet mogu imati veze sa okultnim, naglom smrću, ubistvima i slično. Razumevanje karmičkih strahova ima za posledicu transformaciju i samoisceljenje, te bolje razumevanje tuđeg ponašanja i motiva što je oslobađa potrebe za kontrolom.

Hiron u devetom polju se odnosi na krizu vere. Osoba može biti sumnjičava i nepoverljiva prema različitim učenjima. Može se striktno držati jednog uverenja, nemajući razumevanja za druge. Osoba u stvari sve vreme traga za istinom i nekim višim smislom, ali ne prihvata mogućnost da svaki čovek ima svoju istinu i svoju koncepciju Boga. Svoje stavove često pokušava da nametne drugima. Ima sjajne filozofske uvide i može biti veliki učitelj i spiritualni vođa.

Hiron u desetom polju se odnosi na otkrivanje sebe kroz karijeru, napredovanje, slavu. Istovremeno osoba će u jednom delu svog života morati da žrtvuje svoj status zbog nekoga, to obično može biti partner, neko iz porodice. Osoba treba da nauči i izleči potrebu da bude najbolja i prihvaćena zbog onoga što je stvorila. Status se stiče kroz spremnost da ga se odreknemo kada nam više nije potreban.

Hiron u jedanaestom polju se odnosi na ispunjenja koja dolaze kroz prijatelje, organizacije, lično zalaganje i volju, kao i pomaganje drugima, volontiranje i izražavanje lične slobode. Osoba ima potrebu da učini nešto veliko za društvo u kome živi, ali često se dešava da ne vidi na koji način bi mogla da pomogne. Može se desiti i da su njene želje izvan njenih mogućnosti i zato svaka promena šire sredine treba da krene od promene neposredne sredine, u ovom slučaju kroz aktivnosti volontiranja.

Hiron u dvanaestom polju se odnosi na žrtvovanje zbog drugih. Osoba ima naglašenu intuiciju i potrebu da kroz odricanje i duhovnost nađe mir i prenese ga drugima. Međutim, ove osobe mogu imati i veoma osetljiv nervni sistem, mogu biti skloni depresiji i teškim mislima. Ovim osobama je potreban neko ko će ih motivisati i usmeriti u samorazvoju. Potrebno je da razviju veru u sopstvene sposobnosti i intuiciju. Mogu biti opterećene misticizmom i idejama do te mere da zaborave da ideja treba da služi čoveku, a ne da njime vlada.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.