GAGI POSLE SKANDALA: Ermina je GNUSNI LAŽOV! Pričalli smo o imenu naše devojčice! Ćerki sam rekao…

Ogorčen.

Gagi Đogani bio je jedan od zadrugara sa kojim je pre večerašnjeg izbacivanja voditelj Ognjen Amidžić poveo razgovor o gorućim temama koje potresaju Belu kuću.

Voditelj je uptao densera da mu nakon sinoćnjeg skandala, objasni njegov odnos sa Erminom Pašović, budući da je Gagi tokom prethodne večeri istakao da su njih dvoje bili u virtuelnoj vezi.

– Ermina je napravila potpuni haos. Iznosi gnusne laži. Pukao sam kada je rekla da se ja njoj nisam dopao. Pričali smo da smo imali vezu preko Fejsbuka. Pričali smo o imenu ženskog deteta. Ja sam se kuckao sa njom, to je znala i moja ćerka. Ja sam svom detetu rekao da je ona moja devojka. Ja ne znam što ona to negira – pričao je Gagi.

Đogani je istakao da je glavni razlog raskida Ermine i Baneta, njena priča da želi ćerku sa denserom, a to isto je Pašovićeva pričala i Čolaku.

– Ja sam hteo da joj vratim stvari koje mi je donela, neću da nosim stvari koje mi je ona kupila. Meni je sestričina kupila kožnu jaknu, a ja danas pitam da li mi je ona to kupila i ona kaže da jeste. Žena laže. Bane je sa njom završio, prekinuo je tu priču. Ona je Banetu isto pričala o detetu, o ćerki. Mislim da je to bilo presudno da Bane završi sa njom. Ja ne znam zašto ona želi od mene da napravi da sam ja jadan. Ona nijednog momenta ne pokazuje pokajnje – pričao je Gagi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.