„Gagi nešto mulja!“ Marija Kulić preslišala Đoganija pa ga RASKRINKALA u programu UŽIVO!

On sedeo spuštene glave!

Večeras je Ognjen Amidžić ušao u Zadrugu, kako bi vodio nominacije, koje se po običaju održavaju svakog petka.

Miljana Kulić se odmah našalila sa dozom ironije na današnju diskvalifikaciju Miloša Bojanića.

– Čekamo Miloša da se pojavi, ali njega nema otišao je u Ameriku – rekla je Miljana.

Zatim je došao red na Dalilu da kaže koga nominuje.

– Što se tiče Gagija, ja nemam ništa loše da kažem. Taj čovek se pokazao kao najiskreniji ovde, zaista. Ovo što se dešava između njega i Ermine, ja se nadam da će se izgladiti i da će sve biti u redu na kraju – rekla je Dalila.

– Sa Gagijem do sada nisam imala konflikt, on zna kako da iskulira situaciju, da stane na loptu i da to prevaziđe i na to treba da bude ponosan. Što se tiče iskrenosti za stolom on ne želi da se izjašnjava da ne bi dolazilo do sukoba ili da ne bi bio agresivan. On se najbolje pokazuje na žurkama, trebaju mu dva, tri piva da bi se opustio. – rekla je Marija, a zatim se osvrnula na njegov odnos sa Erminom.

– Što se tiče odnosa sa Erminom i Banetom, on tu nešto mulja, kaže da među njia nije bilo ništa, da su se videli nekoliko puta. Kao između njih je bila neka virtuelna ljubav, ali da se među njim ništa nije desilo. Predložila bih mu da bude konkretan, da ga ljudi ne bi posle pitali, o čemu je govorio. Ako Gagi ostane ovakav do kraja, mi nećemo imati nikakav problem – rekla je Marija, a onda se osvrnula na Mimu koja je takođe nominovana.

– Mina je nezanimljiva, devojka nije ni lepa, ni zgodna, ona nema nikakvu harizumu – rekla je Marija, a Mima se za to vrema smejala na glas, pokušavajući da dekoncentriše Mariju i da joj do znanja da joj nije stalo do njenog mišljenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.