Ena Popov

Ena Popov (Novi Sad, 9. oktobar 1986) je srpska pevačica, TV voditeljka i bivša učesnica „Velikog brata“. Rođena je 9. oktobra 1986. godine u Novom Sadu. Osnovnu i srednju školu je završila u Novom Sadu. Završila je Fakultet za preduzetni menadžment na Univerzitetu Braća Karić.

Godine 2006. prijavila se za učešće u prvoj sezoni rijaliti-šou programa „Veliki brat“. Kao druga ukućanka ušla je u kuću 15. septembra 2006. godine i u njoj ostala 92 dana. Iako nije pobedila, Ena se istakla među ostalim ukućanima i postigla određeni medijski uspeh. Njenoj popularnosti doprinela je i veza sa jednim od ukućana.

Posle izlaska iz kuće, Ena je najpre učestvovala u Novogodišnjoj emisiji Cece Ražnatović, a potom je u leto 2007. godine, zajedno sa, tadašnjim dečkom, Markom Miljkovićem, vodila emisiju „Zvezde Granda“.

Njen prvi album je izašao 2008. godine pod nazivom „Prvo od mene“, snimljen za Grand produkciju.

Ena i Andrej Maričić su 2011. vodili emisiju Autostoperi a 2012.je sa Marijom Lazić vodila emisiju Tačno u podne.

Ena se oprobala i kao glumica, u skečevima novosadske grupe „Genijalci“, koji se emituju u sklopu emisija Grand produkcije.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.