Emma Lapin

Emma Lapin rođena 30.03.1994 godine u Beogradu, u Srbiji. Odrasla je u poštenoj, obrazovanoj i dobroj porodici. Sa svojih 18 godina osamostalila se i preselila u svoj sopstvenI dom u kojem trenutno živi. Završila je osnovnu školu “Nadežda Petrović” na Novom Beogradu.

Ona je još od malena volela muziku i pokazala vidljive znake talenta za pevanje. Pa su je već sa 6 godina upisali u nižu muzičku školu “Stanislav Binički” i godinu dana je svirala violinu. Zatim se prebacila na klavir u muzičku školu “Mokranjac” i završila je, a tamo je nastavila i sa srednjom. Tokom njenog školovanja i odrastanja primetilo se da je talentovana i za mnoge druge vrste umetnosti. Kao što su slikarstvo, gluma, dizajn odeće i mnoge druge. Ali je to ostavila samo kao hobi i profesionalno se usmerila na pevanje i muziku.

Početak njenog ozbiljnijeg bavljenja pevanjem kreće 2009 godine u januaru kada je prvi put krenula da nastupa po srbiji i inostranstvu.

U maju 2011 godine upoznaje R’n’b’ izvođače koji su joj ponudili da snime album. U trenutku joj se ta ideja učinila zanimljivom. I tako u junu potpisuje ugovor sa novo nastalom grupom pod nazivom “Eozz Music”. Zatim su snimili nekoliko pesama i jedan spot koji je u tadašnje vreme imao poveliku gledanost. Promociju par pesama su premijerno izvodili u nekoliko Beogradskih klubova. Međutim je kasnije shvatila da to nije žanr muzike u kom pronalazi sebe, i sticajem okolnosti oni su u septembru 2011. godine jednoglasno raskinuli ugovor i svako je ostišao na svoju stranu. U međuvremenu neobavezno završava manekenski kurs i potpisuje ugovor za “Select Model Agency”. Zatim 2012 godine u januaru aktivno kreće da nastupa po klubovima širom evrope.

Emma svoj urođeni talenat za pevanje i ljubav prema muzici voli da pokazuje narodu. Bez obzira na sve prepreke na putu, ova mlada, atraktivna, kreativna, ambicijozna, uporna devojka jake volje i vere u sebe, rešila je da se ostvari kao uspešna umetnica na muzičkom polju.

U novembru 2013 godine je snimila i ekranizovala pesmu pod nazivom “Oči tebe sanjaju” koju je premijerno 6.novembra 2013 god. predstavila na Reviji “Beogradski Pobednik” u dvorani Doma Sindikata, uz dobijen trofej i diplomu, pesma je izašla u javnost, a reč je o pop,folk baladi.

2014 godinu započinje dobijanjem novog priznanja, na dodeli godišnjih nagrada manifestacije “Muzička Estrada” koja je održana u Aleksincu u restoranu “Tiha Noć” dodeljena joj je statua “Carica Teodora” i Plaketa za uspešan rad u protekloj godini.

A u Februaru dobija poziv za Festival “Dani ljubavi i vina” koji je i ove godine uspešno održan u velikoj većnici grada Subotice, Emma i tu dobija priznanje za učešće.
Takođe je ostvarila saradnju i sa Novinarom i pevačem Ivanom Plavšićem koji ju je pozvao da bude zaštitno lice njegove humanitarne akcije “Veliko srce” koja je pod pokroviteljstvom Princeze Katarine Karađorđević, RTS-a, Pinka i KCN-a i svih pisanih medija.

Povodom akcije, April je obeležila sa novom pesmom pod nazivom “Bila sam mlada” čiji su autori Amadeus Band, i Goran Dimitrijević Kumča.

Pesmu je premijerno predstavila u emisiji “Žikina Šarenica”, a zatim dobija poziv i od organizatora Festivala “Dama” koji je održan u dvorani Doma Sindikata uz velika imena naše muzičke scene pevala je kao jedina dama za sve prisutne dame te večeri.

Sledeći korak je nova pesma pod nazivom “Zelene oči” koju je dobila na poklon od čuvenog kompozitora Dragana Aleksandrića.

Zatim se prijavila na festival narodne muzike “Moravski Biseri” koji je održan ove godine u Vrnjačkoj Banji. Svojom pesmom je očarala prisutne te je osvojila drugu nagradu publike.

Ubrzo je snimila još jednu novu pesmu brzog ritma pod nazivom “Crveni Grom” koja je ekranizovana video spotom.

Pored toga je dobila poziv da učestvuje na festivalu “Fezam” koji je održan u Šapcu na gradskom trgu 29. Avgusta 2014. godine.

Pred mnogobrojnom publikom ovog grada izvela je svoj novi singl “Crveni grom” i pridobila simpatije publike koja joj je aplaudirala sa oduševljenjem.

A pored publike, osvojila je i stručni žiri koji joj je dodelio prvo mesto. Kao pobednica ovog festivala pesmu je izvela još jednom, a publika je oduševljeno sa njom pevala u glas stihove Crvenog groma.

Protekla godina je ostavila veliki trag u njenoj karijeri po mnogobrojnim nagradama i priznanjima i završila se uspešno.
2015 godine je izdala i svoj peti singl pod nazivom “Kampari“ za izdavačku kuću “Grand“.

Pesma bržeg ritma, koja je već pobrala mnoge simpatije publike i našla svoj put do slušalaca, je Emin dosadašnji najveći potez u karijeri.

U međuvremenu dobila je poziv da uđe u reality show “Parovi” na Happy televiziji, koji je počeo u Martu.

Boravak u rijalitiju joj je doneo još veći uspeh i popularnost, a narod ju je širom sveta podržao i još više zavoleo, jer su videli i prepoznali njenu kulturu, iskrenost i kućno vaspitanje.

Nakon izlaska iz rijalitija snimila je i ekranizovala video spotom jos jedan singl pod nazivom “Puklo je” koji je obelezio leto 2015.
U novembru je dobila priznanje i statuu ..Car Konstantin” za Hit godine.

2016. godinu zapocela je vrlo uspesno upisala je italijansku akademiju za modni dizajn, a takodje je pocela sa spremanjem svog prvog albuma koji ce biti objavljen na prolece.

U medjuvremenu ce objaviti jos jedan singl sa spotom koji se zove “Trip” i to ce biti najava predstojecem albumu.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.