Elena Todorović

Rođena u Kragujevcu 31. XII 1978. godine, Elena od malena pokazuje veliko interesovanje i talenat za muziku. Uz pomoć oca koji je bio profesionalni muzičar, svoje prve note je odsvirala i otpevala u nižoj muzičkoj školi «Miloje Pavlović» u Kragujevcu već sa 8 godina.

Velikom željom i upornošću prve rezultate postiže 1993. godine na takmičenju «ZLATNI SABOR» kada osvaja 1. mesto. Tada snima i trajne snimke za Radio Beograd sa «Velikim narodnim orkestrom RTB»-a, pod upravom Ljubiše Pavkovića i Branimira Đokića.

Uspesi se nastavljaju na «Avala Fest»-u u Budvi 1994. godine, kad osvaja titulu «1. glas Jugoslavije» i 1995. na festivalima «Mlava peva julu» – «Zlatna školjka Mlave» (prva nagrada).

Profesionalnim pevanjem pošinje da se bavi 1996. kada postaje solista u afirmisanom orkestru «Moravci» iz Čačka. Svirajući u Budvi (restoran Sajam) i najvećim diskotekama širom Evrope (Sveti Stefan – Frankfurt, Madona – Offenbach, Display – Munchen, ZAPP – Munchen, itd.) postaju prateći bend «najvećim zvezdama» YU estrade.

Posle mnogo godina rada i iskustva, svoj prvi samostalni CD snima 2004. godine (ELENA 2004) za Grand Production, na kome se izdvaja pesma «Moja nevera» koja postaje i njena «Lična karta». Sa svojim pratećim bendom nastupa na gostovanjima širom Evrope i radi na pripremi drugog CD-a, koji izlazi polovinom 2005. godine za VIP produkciju. U decembru 2005. snima svoj prvi spot za pesmu «Crveno». Tokom 2006. započinje saradnju sa autorskim timom Pera Stokanović – SRKI BOY koji rezultira novim albumom koji izlazi za produkcijsku kuću «City Records» pod naslovom Prodavnica Ljubavi. Slede Gostovanja i tv emisije i promocije aktuelnog albuma.

Kao veliki profesionalac, Elena živi i radi na relaciji Čačak-Munchen-Budva, i sve svoje slobodno vreme koristi za svoje usavršavanje. Sa velikim zadovoljstvom i nestrpljenjem očekuje nova gostovanja i druženja sa publikom širom sveta.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.