Emir Habibović – Biografija

Emir Habibović se bavi pevanjem još od svoje 15. godine, kada je fudbalsku loptu zamenio mikrofonom, a od tad njegova popularnost svakim danom raste sve više.

Pogledajmo za početak njegovu biografiju.

Biografija
Emir Habibović je rođen 08. aprila 1985. godine u Baru, u Crnoj Gori. Odrastao je u srećnoj porodici, ispunjenoj ljubavlju, a ima i 2 brata.

Jedan od njih je šef kuhinje, dok se drugi, isto kao Emir Habibović, bavi pevanjem.

Pre nego što je započeo svoju profesionalnu karijeru, Emir Habibović se bavio fudbalom, u kom je bio veoma uspešan, ali je u jednom momentu bio primoran da bira između svoje dve najveće ljubavi, te je izabrao pevanje.

Tokom svoje karijere je Emir Habibović radio sa nekim od najvećih imena srpske estradne scene, kao što je Šaban Šaulić, a u svom slobodnom vremenu uživa u kvalitetnom humoru, tamburašima i dobroj hrani.

Emir Habibović iza sebe ima 2 braka – iz prvog ima sina Enesa, koji je rođen 2013. godine, a koji je već sa 7 godina izrazio želju da počne da trenira fudbal, što mu je i ispunjeno.

Njegova velika želja da napreduje i ljubav prema ovom sportu su bili primećeni, te je Enes, sa svega 13 godina, potpisao ugovor sa ,,Real Madridom”.

Sa novom suprugom je dobio ćerkicu Alinu septembra 2015. godine, a sve svoje slobodno vreme provodi sa svojom decom, kojoj se trudi da obezbedi sve, kako materijalno, tako i emotivno.

Sada ćemo videti karijeru.

Karijera

Emir Habibović se pevanjem bavi od svoje 15. godine, tačnije od 2000. godine, a veoma brzo je počeo i da snima, te do sada iza sebe ima 4 singla i 4 albuma, a svoju profesionalnu pevačku karijeru je započeo objavljivanjem svoje pesme ,,Ja verovah jednoj ženi”, nakon čega je 2003. godine izašao i njegov prvi album ,,Dajte mi jednu bar”, na kom su se, pored naslovne numere, našle i pesme ,,Gde si bila od 9 do 2?”, ,,Deset dana, deset noći”, ,,Krvopija”, ,,Hiljadu rana”, ,,Sve je to zbog nje”, ,,Tugo moja, tugo”, ,,Prva i poslednja”, ,,Usne tvoje stvorene za moje” i ,,Briši suze”.

2008.godine, u saradnji sa diskografskom kućom ,,Mega Sound”, objavljuje album ,,Ljubav prolazna”, sa pesmama ,,Dao Bog”, ,,Gde je žena”, ,,Sipaj duplo”, ,,Žena varljiva”, ,,Prsten”, ,,Mina”, ,,U život bez tebe” i 2 dueta – ,,Sukob generacija” sa Šabanom Šaulićem i ,,Sejo moja” sa Snežanom Đurišić.

Saradnja sa ,,Grand produkcijom” mu je 2014. godine donela snimanje albuma ,,Nisam ja onaj čovek od pre”, na kom su se, pored naslovne numere, našle i ,,Volja Božija”, ,,Ne idi”, ,,Navika”, ,,Ne krivi me”, ,,Živim, al’ nisam živ”, ,,Celo telo prekriću ti zlatom” i ,,Svi su noćas tu”.

Poslednji album Emira Habibovića izlazi 2018. godine, a na njemu se nalaze numere ,,Oživela me ljubav”, ,,Čovek kog si volela”, ,,Ko te lažno ljubio”, ,,Ne kucaj na vrata”, ,,Nije nam dao Bog”, ,,Sad je kasno”, ,,Ispričaću svima”, ,,Žena, majka, kraljica”, ,,Mali dečak moj”, ,,Prevara”, ,,Ona je ta” i ,,Idi s njim”.

Na njegovom poslednjem albumu je radio i Šaban Šaulić, koji mu je napisao 2 pesme, a mnogi tvrde da je Emir Habibović baš njegov naslednik.

Pesmu ,,Sad je kasno”, Emir Habibović je posvetio Mići Nikoliću, kompozitoru, instrumentalisti i pevaču narodne muzike.

Ime i prezime: Emir Habibović

Datum rođenja: 08. april 1985. godine

Mesto rođenja: Bar, Crna Gora

Zanimanje: Pevač narodne muzike

Facebook: https://www.facebook.com/emir.habibovic.520

Instagram: https://www.instagram.com/emirhabibovicofficial/

Website: https://www.emirhabibovic.com/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.