Dva znaka u Zodijaku koja se jako teško nose sa stresnim situacijama

Kako se izboriti sa stresom koji nas okružuje – pitanje je koje sve češće sebi postavljamo.

Okruženi prevelikim očekivanjima što ličnim, što od strane društva, nesumnjivo je da pre ili kasnije podlegnemo pod teretom stresa. Postoje oni koji stres pretvaraju u svoju motivaciju i čine ga podsticajnim impulsom koji ih vodi ka cilju. Međutim, postoje i oni koji se jako teško snalaze kada stres preuzme kormilo. Na vrhu Zodijak liste to su Blizanci i Device.

Za ova dva znaka je karakteristično da u većini slučajeva obavljaju više stvari u isto vreme, kao i da preterano analiziraju sve moguće aspekte i potencijalne probleme. Merkur je planeta vladar ova dva znaka, a ona je poznata kao najbrži vladar u orbiti. Da bi jedan Blizanac ili Devica savladali stres na pravi način, potrebno je da sagrade odgovarajuće mehanizme suočavanja sa stresnim situacijama. Ako ste jedan od ova dva znaka, pokazaćemo vam kako to da uradite.

MEDITIRAJTE
Blizanci i Device se često „zaglave“ u razmišljanjima o prošlosti ili brigom o budućnosti. Neretko se dešava da ih kopka nešto od pre 15 godina, propuštena šansa iz prošlosti ili da su zabrinuti za budućnost svoje još uvek nerođene dece. Meditacija može da bude dobar način savladavanja ovakvih situacija. Ona može da vam posluži kao predah u datom trenutku i kao prilika da jasnije vidite stvari oko sebe.

FOKUSIRAJTE SE NA SAMO JEDAN ZADATAK
Nema sumnje da previše zadataka u isto vreme može da vas izbaci iz ravnoteže. Jedan po jedan zadatak siguran je put za rešavanje svega što je pred vama, i za izbegavanje stresnih okolnosti. Blizanci i Device su vrlo fleksibilni i uvek otvoreni za nove ideje, ali to ne znači da treba da budu „razvučeni“ na 20 različitih strana. Posvetite s toga sva vaša čula jednom zadatku. Kada njega rešite pređite na drugi.

PRUŽITE SVOM MOZGU VREME DA SE ODMORI
Gotovo da je nemoguće reći ko se pre prihvata novih poslova – Blizanci ili Device. To čak i ne moraju biti stvarni poslovi, dovoljno je da su razmišljanja. Pre nego što iz jedne misli uskočite u drugu dopustite svom mozgu neko vreme da se odmori i analizira ono što ste upravo iskusili. Naredite sebi da se udaljavate od novog izazova sve dok ne budete potpuno slobodni da ga prihvatite.

OSLOBODITE SE TEHNOLOGIJE
Preterana informisanost unosi nervozu i stvara osećaj teskobe, naročito ako ste dnevno u više navrata bombardovani lošim vestima. U tom pogledu Blizanci i Device bi trebali da odlože svoje telefone i laptop računare na neko vreme, kada primete da su im misli zatrpane informacijama. Iako je sasvim razumljiva želja za informisanošću, ponekad i stara dobra knjiga može da pruži jednako zadovoljstvo.

OKRUŽITE SE PRIRODOM
Što više vremena nastojte da provodite u prirodi. Međutim vaš cilj, bilo da ste Blizanac ili Devica bi trebalo da bude posmatranje prirode bez neke krajnje svrhe. Ne treba da stremite ka menjaju onoga što vidite, već da se trudite da prihvatite lepotu koja je pred vama. Duge šetnje vikendom i dodir sa prirodom razbistiće vaše misli i ukloniti stres iz vašeg okruženja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.