DRAGANI MIRKOVIĆ MUŽ NE DA DA IDE POD NOŽ? Pevačica razmišlja o OVOJ korekciji, ali Toni se ne slaže?

Hit!

Dragana Mirković važi za ženu sa javne scene koja na sebi, osim nosa, ništa nije korigovala. Kako kaže, iako njene koleginice često povećavaju grudi, ona bi svoje prirodne rado smanjila, ali joj to Toni ne bi dozvolio.

– Ne volim plastične operacije i ne volim kada se lični opis menja do neprepoznatljivosti, a iskrena da budem, uvek sam imala problem velikih ljudi, a ne malih, tako da dok neke žene maštaju o povećanju, ja sam čitavog života priželjkivala da svoje bujne, prirodne grudi smanjim. Nikada to nisam uradila jer nisam želela da idem pod nož. Sa druge strane, Toni me voli ovakvu kakva jesam i ne verujem da bi on voleo da se menjam – rekla je pevačica.

– Kada je botoks u pitanju, to je maltene kozmetika i to je nešto što upražnjavam, ali tek godinu dana. Ranije nisam ni to radila, zahvaljujući dobroj genetici. Moja baka je umrla u 84.godini sa zategnutim jagodicama i divnim licem. Verovatno sam mladolikost povukla na nju – kaže Dragana.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.