Dostojanstvene žene mogu biti seksi

Čim muškarac počne da gubi poštovanje prema ženi zato što ona sama umanjuje svoju vrednost, izgubiće i želju da se zbliži s njom. Sa ili bez šlaga!
Muškarce često privlače sasvim obične žene koje na prvi pogled ne izgledaju bombastično, ali većina žena pravi jednu kardinalnu grešku – postaju očajne i podređuju im se u svakom smislu, jer misle da manje vrede. S druge strane, postoje i one žene koje pokazuju da su ravnopravne s partnerom u odnosu, i koje su sposobne da zadrže stav.

Čim žena postane popustljiva, od nje se odmah očekuje mnogo više, i od nje se očekuje da bude baterija Duracell – koliko će trajati i koliko se od nje može izvući.

Preterane reakcije i preterana želja za ugađanjem smanjiće poštovanje svakog muškarca.

Žena za muškarca postaje izazov onog trenutka kada on shvati da se od njega očekuje da je poštuje. A reč je o tome da muškarac bude svestan da se žena ne plaši da živi bez njega. Pravi predstavnik žene koju poštuje muškarac je ona žena koja je samo ponekad dostupna, ali dovoljno blaga i nežna da ponekad ugodi njegovim željama. Nad takvom ženom muškarac nema potpunu vlast, i takvu ženu poštuje i ceni kao sebi ravnu.

Temelji se stvaraju od prvog dana veze, i ako su temelji čvrsti i veza će postati čvrsta. Svaki muškarac na početku svesno pokušava da odgonetne kakva su merila i koliko se jeftino može provući – to je u muškoj prirodi i to je sasvim normalno.

Ako reagujete emocionalno, muškarac će imati osećaj da su uzde u njegovim rukama, ali ako ne može da predvidi kako ćete reagovati, postaćete mu izazov i daćete mu razlog da vam se što više približi, jer vas neće doživeti kao očajnicu.

Muškarac uvek želi ono što ne može dobiti. Kad upozna ženu koja je ravnodušna, za njega ona predstavlja izazov i po svaku cenu će pokušati da osvoji njenu naklonost. Čak i izgled postaje sasvim nevažan kad muškarac smatra da je neka žena dobar ulov.

Ako je jako nesigurna, i najlepša žena u očima muškarca može izgledati ružnom. Kada muškarac trči za ženom, smatra je prelepom, a njena sigurnost i samopouzdanje uvjeriće ga da je zaista sjajna.

Nikada nemojte preterivati ili trčati za muškarcem. Ukus je subjektivna stvar. Jedan je muškarac ružan, drugi je lep. Na prvom je sastanku najvažniji izgled. Kad se zaljubi, najvažniji je vaš stav. Reč je o tome da li umete da zadržite stav, a to je povezano s načinom na koji se ponašate prema sebi.

Žene umanjuju vlastitu vrednost i ako se upoređuju s drugim ženama. A svaka druga žena imaće onoliko moći koliko joj je predate. Treba obratiti pažnju prvenstveno sebe, a na druge se ne obazirati preterano.

Muškarca nije teško uzbuditi, i nije suština u tome da li ste sposobni i da li možete da uzbudite muškarca, najbitnija stavka je u tome da li on ostaje uzbuđen i opčinjen vama i nakon što se zadovoljio. Svaka žena sa samopouzdanjem svesna je ko je i da ima “ono nešto”. Reč je o ženi koja se osjeća udobno u svojoj koži i koju ne možete naterati da se oseća loše zbog sebe same. Nije riječ o izgledu, ni o inteligenciji, već o tajanstvenosti i umeću da pobudi zanimanje za sebe.

Ovo su neke od osobina dostojanstvenih žena i razlozi zašto baš one predstavljaju magnet za muškarce:

Nezavisne su.
Nikada ne trče za muškarcima.
Tajanstvene su.
Nisu lako dostupne, pa navode muškarce da čeznu za njima.
Ne dopuštaju da ih slabosti savladaju i ne ispoljavaju ih pred muškarcima.
One gospodare svojim vremenom.
Imaju smisao za humor i šalu.
Svesne su svoje vrednosti.
Imaju i druga interesovanja, osim muškarca koji je zanima.
I prema svom telu se dostojanstveno odnosi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.