Doktorka sa Floride zbog posla izgubila starateljstvo nad ćerkom

MAJAMI – Doktorka heroj sa Floride, koji se svakdonevno bori na prvoj liniji protiv epidemije koronav irusa, izgubila je starateljstvo nad ćerkom starom četri godine.

Tereza Grin koja je negativna na COVID-19, kaže da je nakon ove odluka suda suočena sa nemogućim i „okrutnim“ izborom između rada u hitnoj službi i viđenja svog djeteta, prenosi NBC Majamai, ali i brojni drugi američki mediji.

Njen bivši suprug iskoristo je epidemiju i zatražio starateljstvo nad djevojčicom, uz obrazloženje da je veoma ugrožna korona virusom zbog posla koji radi njena majka.

Sudija Bernard Šapiro doneo je odluku da djevojčica pripadne ocu dok traje epidemija, jer je to u njenjom najbojem interesu.

„Osećam da me sud izložio većem stresu nego korona virus sa kojim se svakodnevno borim“, rekla je Grin i ocenila da je odluka diskiminatorska.

Kaže da je šokirana, zbog stava studije koji nije vodio računa kako će njegova odluka uticati na psihu djeteta.

Američka ljekarska asocijacija navodi da svaki roditelj koji radi u bolnici i u vrijeme COVID-a može da brine o djeci ukoliko preduzme sve mjere opreza.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.