DIZAJN ENTERIJERA U STILU KUĆA NA PLAŽI

Šta je prvo što vam prođe kroz glavu kada pomislite na leto?

Plaža, svakako. Ako ste među srećnicima koji imaju kuću za odmor uz plažu, onda sigurno odbrojavate dane kada ćete konačno moći da uživate u idili koju ona donosi. Međutim čak i ako nemate, uz malo veštine od vašeg dnevnog boravka možete napraviti model kuće na plaži. U našoj galeriji donosimo vam danas pregršt ideja od kojih su neke pozajmljene od pravih kuća sa plaže, a neke su zapravo preuređeni gradski enterijeri kako bi vas inspirisali da kreirate jedinstven prostor za uživanje.

NAGLAŠENI TIRKIZNI ZIDOVI

Kada date detetu da naslika more, ono će posegnuti za plavim i zelenim tonovima, i nesvesno stvoriti predivne tirkizne nijanse. Ova boja je kao stvorena za opisivanje dnevnog boravka kom želite da podarite stil plaže. Uz nameštaj u neutralnom koloru tirkizni zidovi će stvoriti vrlo raspoložen prostor za svakodnevni boravak.

DNEVNI BORAVAK PROTKAN BELIM NIJANSAMA

Bela boja je čest izbor kada se uređuju kućice na plaži. Ona čini da prostor deluje prostranije i prozračnije. Sa belom bojom s toga ne možete da pogrešite ako želite da kreirate moderan prikaz plažnog stila. Upotrebite mestimično sive i crne tonove kako bi razbili dominaciju bele boje.

DRVENE POVRŠINE I TKANI DETALJI

Ako u svom enterijeru želite da naglasite prisustvo plažnog stila i učinite da izgleda poput kućica na plaži, unesite u njega obilje drvenih površina i zanimljivih tkanih detalja. To mogu biti stolice, stolovi, ležaljke i ljuljaške, kao i sve drugo što vas asocira na plažu.

LUSTERI INSPIRISANI MOREM

Ako želite da samo jednom detalju svom dnevnom boravku podarite dodir plaže, to možete učiniti putem lustera. Motivi koji vam mogu poslužiti su korali, ribice, školjke, biseri i sve drugo što vas asocira na more.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.