DINASTIJA ĐOGANI: Porodično STABLO najpoznatije porodice – evo ko je kome BRAT, SESTRA, OTAC i MAJKA!

Sve je zanimalo!

Mnoge generacije odrastale su uz porodicu Đogani, koja je, svakako, jedna od glavnih asocijacija na devedesete godine. Prvi među jednakima u ovoj distaniji je Đole Đogani, a za njim idu Gagi Đogani, ali i njihov bratanc Baki B3.

Ništa manje nisu interesantnije i njihove bivše i sadašnje supruge i izdanci, koji su slavu stekli uglavnom učešćem u rijalitijima.

Roditelji najpoznatijih densera – otac Faik i majka Zeida – dobili su za života sedmoro dece. Najstariji, ujedno i alfa i omega ove dinastije Hamit Đole Đogani prvi je zakoračio na estradnu scenu i postao sinonim za dens muziku na našim prostorima.

Srpski Majkl Džekson se dva puta ženio – prvi brak je imao sa Slađom Delibašić (ćerke Silvija, Marinela i unuka Tija), a drugi, koji još traje, s Vesnom Đogani (sin Adriano i ćerka Laura).

Đole je rastao sa još tri brata, a to su Isidor, Dario i najmlađi Gazmen – Gagi Đogani, ali i tri sestre – Nađom, Sanjom i Elizabetom.

Iako mnogi misle da je Bajrus Andrija Đogani (Baki B3) njihov rođeni brat, prevarili su se! Denser je njihov bratanac jer mu je Isidor otac. Baki B3 ima i brata Frimana i sestru Farki, koji nisu poznati javnosti, a i sam je roditelj troje dece – ćerke Anđele i sinova Matea i Manuela, koje je dobio iz brakova sa Ivanom i Bojanom.

Najintrigantniji u dinastiji Đogani jeste Gagi! Sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom denser ima dve ćerke – Lunu i Ninu! Bivša pevačica Fanki Džija se nakon razvoda ponovo udala za Andreja Atijasa (od kog se sada razvodi) i dobila još jednu ćerku, Blankicu.

Kao šlag na tortu, tu je i Dario, čiji je sin Adam Đogani, zadrugar iz prošle sezone.

 

Poznato je da su Edita i Indira Indi Aradinović u srodstvu sa Đoganijima, ali gotovo niko nije uspeo da raščvija šta im dođu.

Njihova majka Florija je sestra od tetke Gagija, Isidora, Darija i Đoleta Đoganija, a atraktivnim pevačicama su ujaci. Naime, Florijina majka i majka popularnih densera Zeida su sestre bliznakinje.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.