DIJETE ZA BRZO SKIDANJE KILOGRAMA

„Lose weight fast“ je verovatno jedna od najpopularnijih fraza na internetu. Kao i sve u savremenom svetu i skidanje kilograma mora biti brzo da bi bilo poželjno. Nemamo strpljenja ni za sebe same…

Dijete za brzo skidanje kilograma se uglavnom zasnivaju na veoma malom unosu kalorija jer kako ćete inače izgubiti kilograme brzo ako drastično ne smanjite ishranu?

Naravno, jasno je koliko su ove dijete opasne i koliko ih kao lekar ne mogu preporučiti. U tako malo kalorija teško da možete uneti sve mirkoelemente koji vam trebaju – često nemaju dovoljno vitamina i minerala. Ipak, ljudi (žene) nalaze izgovore da eto baš MORAJU da smršaju na brzinu jer npr. moraju da se uvuku u haljinu za sledeću subotu. I zaista, ništa vam se straaaašno neće dogoditi ako nedelju dana živite na grejpu i tostu. Smršaćete garantujem ber 3kg što bi trebalo da bude dovoljno da vas uvuče u svaku (ne preterano usku, čitaj: ambicioznu) haljinu. I nećete dobiti skorbut, beri beri ili drugu hipovitaminozu, neće će vam opasti kosa i popucati nokti, a nećete postati ni anoreksični. Smršaćete efikasno manje više uz bilo koju dijetu za brzo gubljene kilograma da koristite.

I tako ćete zahvaljujući vašoj dijeti za brzo skidanje kg na svadbi ćete već krenuti da se nagrađujete w1„normalnom“ hranom, a nastavićete trend o tokom sledećih par nedelja. Realno zahvaljujući dijeti za brzo skidanje kilograma, bićete željni mnogo toga, a naročito kalorija i vrlo brzo setićete se priče o jo jo efektu ovakvih dijeta kad posle 10 dana budete videli da ste zapravo teži nego pre dijete.

Iz ličnog iskustva jedine dijeta za brzo gubljenje kilograma jeste ona u kojoj svaki dan unosite puno povrća, gde su doručak ovsene sa jogurtom, ručak povrćna supa sa recimo pilećim belim, a večera je ili izbačena ili svedena na salatu. I kako shvatam da je nekad stvarno neophodno mršaviti na brzinu, ne preporučujem ovu kao praksu jer se svodi na gubljenje vode i mišića a ne masnih naslaga. Za kvalitetno gubljenje kilograma, morećete malo da se strpite, ali videćete jojo efekta neće biti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.