Detalji zbog kojih će vaš dom izgledati fantastično

Vjerovatno ste nekada pomislili da nešto fali vašem domu kako bi izgledao potpuno, a niste mogli otkriti šta je to zapravo. Uz ova tri detalja vaš dom će zasijati i napravit ćete veliku promjenu.

Tepih

Ne postoji ništa osim efektnog tepiha što bi bolje moglo da uklopi sve detalje u prostoriji u jednu cijelinu. Odgovarajući tepih može pomoći da se naglasi određena boja, doda tekstura ili spoje, inače nespojivi, elementi. Ako vam je namještaj šarolik, izaberite tepih u svijetlim jednobojnim nijansama. Ako ipak imate jednobojan namještaj, pusitite mašti na volju i birajte neki tepih koji će “razbiti” jednobojnost.

Cvijeće

Prostor izgleda svježije i modernije je prostor ispunjen detaljima iz prirode. Jednostavno, tada se osjećate ispunjeno i slobodno. Nabavite biljke koje će u vaš dom unijeti boju i svježinu.

Slike

Slike će vašem prostoru dati dozu sofisticiranosti i elegantnosti. Nijedna prostorija ne može biti potpuna bez daška umjetnosti u njoj. Također, obratite pažnju na sliku. Pogledajte prostor u svom domu. Ako slika na zidu izgleda kao da ne pripadu tu ili je namještaj jednostavno “proguta“, to je vjerovatno zato što je premalena.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.