DEKOR SAVREMENOG DOMA PREDIVNOM BOJOM ŽADA

Bogata nijansa zelene boje, takozvana boja žada ima svoj specifičan šarm

Ova nijansa se može sa lakoćom uklopiti u različite stilove i teme, pri čemu u sebi nosi posebnu dozu eklektizma koja joj se ne može osporiti. Uz boju žada vrlo je lako predstaviti oblik prostorije, a našu današnju temu posvećujemo upravo dekoru savremenog doma uz pomoć ove impresivne nijanse. Gotovo svakoj prostoriji oko vas odgovara praskanje boje žada kako po zidovima, podovima tako i po nameštaju.

RUSTIČNE KUHINJE

Boja žada zaista može da oživi jednu usnulu kuhinju u rustičnom stilu. Boja tamnijeg drveta u kombinaciji sa predivnom nijansom zelene boje čini da kuhinja deluje sveže i vrlo pristpačno. Takođe kamen u celoj priči doprinosi isticanju zelenog tona, pri čemu je kompletan utisak vrlo prefinjen i elegantan.

LUKSUZNA KUPATILA

Zahvaljujući boji žada vaše kupatilo može da deluje vrlo opušteno, čisto i sa dozom luksuza u sebi. Ovu boju možete primeniti na zidu, podu ili u obliku kade i lavaboa, pri čemu će izvrsno izgledati uz neutralni beli ton i tamnije drvo. Takođe ova boja u kupatilu zahteva prisustvo zelenila.

ETERIČNE SPAVAĆE SOBE

Tamnija nijansa boje žada predstavlja izvrstan izbor za opisivanje spavaće sobe. Ova boja stvara eteričnu atmosferu u prostoru namenjenom za vaš odmor i užitak. Uz sebe ova boja srdačno prihvata kremaste bele tonove, pri čemu stvara romantičan i sofisticiran prizor.

MODERNE TRPEZARIJE

Boja žada vam u prostoriji kao što je trpezarija može poslužiti kao neutralan temelj za stvaranje vrlo izražajnog prostora. Zahvaljujući ovom tonu možete predstaviti vaš trpearijski sto od masivnog drveta ili akrilne stolice u njihovom najlepšem svetlu.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.