Davor Jovanović

Davor Jovanović je rođen 27. avgusta 1988. godine u Kladovu. On je srpski pevač, veoma poznat po pobedi u prvoj sezoni emisije Prvi glas Srbije. Živi u Beogradu, a tu se i školuje. Od svoje sedme godine, pa sve do kraja srednje škole bavio se folklorom. Svoje višegodišnje muzičko iskustvo stekao je kroz vežbu i svirke.

Veliku medijsku pažnju osvojio je učešćem u šou Prvi glas Srbije. U finalnoj emisiji Prvog glasa Davor je ušao u muzički okršaj sa ostalim superfinalistima Nevenom i Igorom. Osvojio je glasove publike i zasluženo odneo pobedu. Osim prestižne titule Prvi glas Srbije, Davor potpisuje ugovor sa novom izdavačkom kućom Prva records, za koju će snimiti album i na kojem će svoj autorski pečat dati Saša Milošević Mare i Vlado Georgijev, dok će kompletnu marketinšku podršku pružiti Prva srpska televizija. Na albumu će se naći i Maretova pesma Biti prvi, koju je premijerno izvelo deset finalista Prvog glasa Srbije.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.