Danska dijeta iskustva – rezultati

Jedan od, možda najrigoroznijih načina da skinete višak kilograma je i čuvena Danska dijeta, tačnije Danska bolnička dijeta. Da budemo iskreni, niko poseduje baš tačan podatak iz koje bolnice u ovoj zemlji je potekla pomenuta dijeta, ali kada pokušate da pronađete informacije o Danskoj dijeti prvo što ćete pročitati jeste da se za 13 dana, koliko se drži dijeta može skinuti između 15 i 20 kilograma.

Danska dijeta iskustva – rezultati

Ako se niste do sada upoznali sa ovom dijetom, reći ćemo vam da je njen osnov sastojak salata od povrća (šargarepa, paprika, praziluk i drugo) koja se jede svakoga dana, zatim jaka večera i izuzetno slab doručak, uzevši u obzir da je za ovaj obrok mahom predviđena samo kafa i šećer u kockama.

Gotovo je sigurno da će mnogi zagovornici zdrave ishrane i zdravog načina života uopšte, ostati šokirani ovio dijetom, uzevši u obzir da smo do sada svi naučili da je doručak najvažniji obrok u toku dana, a Danska dijeta preporučuje samo kafu za ovaj obrok.

Sasvim je jasno da je ova dijeta izuzetno rigorozna, te kao i sve dijete njoj slične vrlo često se događa da se kilogrami koje izgubite tokom ove dijete, vrlo brzo vrate.

Kada su u pitanju iskustva, odnosno rezultati držanja Danske dijete, mora se priznati da su ona vrlo oprečna i da gotovo da ne postoji osoba koja je držala ovu dijetu, a da je zaista i smršala tih čuvenih 15 do 20 kilograma što se, u principu objavljuje kao proverena informacija. Kako pokazuju iskustva osoba koje zaista i jesu izdržale celu dijetu ili njen veći deo, mahom se gubi između 4 i 7 kilograma, stim što se kod mnogih na samom početku izgubi 2 do 4 kilograma.

Ono što navode gotovo svi koji su pokušali da sprovedu Dansku dijetu jeste da ona uopšte nije jednostavna za sprovođenje, te da nije ni jeftina, što se svakako može i na prvi pogled zaključiti.

Kada čitate smernice o obrocima u ovoj dijeti, lako se može dogodoiti da pročitate i da se ne sme umesto kafe piti čaj, te da se mora rigorozno držati svega onoga što piše. Međutim, iskustva žena koja su isporbale ovu dijetu govore i da je moguće zameniti kafu čajem, pa čak i šećer medom, a svejedno imati dobre rezultate. A da li je to zaista i istina moraćete da proverite sami, jer su to ipak pojedinačna iskustva.

Takođe, ako znate da se Danska dijeta ne sme sprovoditi barem godinu dana nakon što završite jednu kuru, trebalo bi da vam bude i jasno kakav atak zapravo vršite na organizam ako sa njom pokušate da skinete nagomilane kilograme.

Ipak, brojni su oni koji i pored toga žele da isprobaju ovu dijetu i uvere se da su njeni rezultati fantastični, kao što se može pročitati. Ali, da bi i vaši rezultati Danske dijete bili takvi ili, barem približno fantastični neophodno je da se naoružate strpljenjem i snagom, kao i da budete svesni u šta se upuštate i koliko držanjem ove dijete možete da naškodite sopstvenom organizmu.

Ali, svakako iskustva se razlikuju od slučaja do slučaja. Pa tako jedni navode da uopšte ne osećaju glad, dok drugi navode da ne samo da osećaju glad, već osećaju i iscrpljenost. Jedni već posle par dana skinu 2 do 4 kilograma, a kasnije još toliko, dok drugi jedva da skinu 2 kilograma za sve vreme trajanja dijete.

Međutim, postoji jedna stvar u kojoj su svi saglasni, a to je da dijeta nije ni malo jednostavana i da budemo iskreni, vrlo je mali procenat ljudi koji su i izdržali svih 13 dana koliko traje Danska dijeta, tako da ni njihova iskustsva nisu potpuna, a i rezultati praktično nisu validni, jer je nisu izdržali do kraja.

Bilo kako bilo, ako i vi poželite da pokušate pomoću ove dijete da skinete kilograme, ne zaboravite da se svakako pre toga posavetujete sa stručnom osobom, jer je dobro poznato da je Danska dijeta isključivo namenjana osobama koje su zdrave.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.