Dajana Jakšić – Biografija

Dajana Jakšić je široj javnosti poznata kao pevačica i voditeljka jedne od emisija ,,Granda”, ali i kao bivša supruga 24 godina starijeg Žike Jakšića, inače producenta i urednika ,,Granda”, sa kojim ima i sina Dušana.

Nakon izvesnog vremena potpune medijske ilegale, a naročito nakon razvoda od supruga Žike Jakšića, ova zanosna plavuša je odlučila da obnovi svoju karijeru, te je danas možemo gledati u popularnoj informativnoj emisiji ,,Vikend svitanje sa Dajanom”, koja se prikazuje na TV ,,Pink”.

Biografija
Dajana Jakšić, devojačko Paunović, je rođena 23. oktobra 1988. godine u Beogradu, u kom je odrasla u toploj porodici okružena ocem Dejanom, majkom Evicom i starijim bratom Stefanom Paunovićem.

Dajana Jakšić je ljubav prema muzici nasledila od svog oca Dejana, koji je inače afirmisani muzičar, a kog je ona od malena pratila na njegovim nastupima sa svojim bendom, kada je i shvatila koliko je jaka njena ljubav prema muzici.

Nakon osnovne škole, Dajana je upisala i srednju školu za negu lepote, a uporedo sa tim pohađala i muzičku školu ,,Davorin jenko” u Rakovici i već sa 15 godina počela da peva po popularnim beogradskim klubovima i splavovima.

2008.godine je Dajana Jakšić, tada još uvek Paunović, započela svoju voditeljsku karijeru u ,,Grandu”, kada je vodila emisiju ,,Zvezde granda – idemo dalje”, tokom koje je ostavila izuzetno pozitivan utisak na gledaoce kraj malih ekrana, pa čak i ceo tim zaposlenih u ,,Grand produkciji”, ali je naročite simpatije dobila od producenta i urednika ,,Granda”, Žike Jakšića.

Iako je stariji od nje čak 24 godine, Žika Jakšić i Dajana Paunović su 2009. godine započeli romansu, koju su na početku krili od medija i njenih roditelja, naročito od njenog oca.

Kada se kasnije saznalo da su njih dvoje u vezi, Dajanin otac Dejan se, kao što je i bilo očekivano, usprotivio ovoj vezi, govorivši joj da je Žika Jakšić zavodnik, naročito mlađih devojaka ,,Granda”, s obzirom na to da je pre nje bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Slavicom Ćukteraš.

Osim toga, Žika Jakšić je u to vreme imao već jedan brak iza sebe iz kog ima sina Andriju, a ono što je naročito pogodilo njene roditelje jeste činjenica da je u to vreme Dajana imala tek 22, dok je žika imao 46 godina.

Sama je priznala u jednom intervjuu da njen otac nije bio naročito oduševljen njenim priznanjem da se zabavlja sa Žikom, a naročito da želi da se uda za njega.

Uprkos očevom negodovanju, Dajana se udala za Žiku 2010. godine i uzela ime Jakšić. Žikin venčani kum je bio Saša Popović, a Dajana je za svoju kumu izabrala Ildu Šaulić. 2012. godine su Dajana i Žika Jakšić dobili i sina Dušana, zbog čega se Dajana povukla iz javnog života i fokusirala na ulogu supruge i majke.

Vremenom je i Dajanin otac prihvatio njihovu vezu i brak, te je Dajana za javnost otkrila da se njih dvojica zapravo odlično slažu.

Uz osmeh je na tom intervjuu i Žika dodao da Dajanin otac nije pio alkohol dok Dajana i Žika nisu počeli da se zabavljaju, a kada ga je supruga upitala zašto pije, jednostavno joj je odbrusio: ,,Pa kako da ga ubijem trezan?”

Ipak, već 2014. godine su novinari počeli da spekulišu o razvodu Dajane i Žike zbog Žikinog navodnog neverstva, a potom i Dajaninih navodnih problema sa alkoholom, ali je ovaj par to uspelšno demantovao.

Ipak, već 2017. godine je ovaj par u zajedničkom saoštenju za javnost izjavio da su oboje jednako krivi za neuspeh njihovog braka i da će se razvesti, ali da će i dalje zajedno brinuti o svom sinu Dušanu.

Nakon toga, Dajana se sa Dušanom preselila u porodični dom svojih roditelja na Bežanijskoj i trenutno se posvetila svojoj ulozi majke i voditeljke na TV ,,Pink”, a, kako sama kaže, za novu ljubav još uvek nije spremna.

Karijera
Kako je već navedeno na početku, Dajana Paunović je svoju muzičku karijeru uz podršku svog oca započela sa 15 godina, kada je počela da peva u lokalnim klubovima i diskotekama.

Već 2008. godine, Dajana Paunović uspeva da se probije i snimi svoj prvi singl u karijeri, pod nazivom ,,Da sam pesma tvoje gitare”, a odmah potom i duet sa svojom prijateljicom, a kasnije i venčanom kumom, Ildom Šaulić, ,,Boli me, boli, nevero”.

Te iste godine Dajana postaje i voditeljka emisije ,,Zvezde Granda – idemo dalje”, a zatim je, nakon rođenja sina Dušana, odlučila da se posveti porodici i zapostavi svoju pevačku i voditeljsku karijeru.

Ipak, 2013. godine Dajana Jakšić počinje da vodi vikend emisiju ,,Jutarnji program” na TV ,,Happy”, a 2014. godine počinje da niže singlove u saradnji sa ,,Grand produkcijom” – ,,Izgubljen slučaj”, ,,Halo, luče”, ,,Lečim se od ljubavi”, ,,Depresija” i ,,Nova ljubav, stare navike”.

Naredne 3 godine Dajana Jakšić nije bila naročito medijski angažovana, a u potpunu medijsku ilegalu je otišla nakon razvoda od svog supruga Žike Jakšića.

Ipak, ta ilegala nije nešto naročito dugo trajala, te je Dajana Jakšić ubrzo prihvatila ponudu TV ,,Pink – a” i postala voditeljka te televizije, na kojoj još uvek vodi popularnu emisiju informativnog karaktera ,,Svitanje sa Dajanom”.

Ime i prezime: Dajana Jakšić, devojačko Paunović

Datum rođenja: 23. oktobar 1988. godine

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: Pevačica, TV voditeljka

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/DajanaPaunovicTV/

Instagram: https://www.instagram.com/dajana.paunovic/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.