Da li je zaista zaboravio bivšu?

Vaš dragi često spominje svoju bivšu – ili ne želi ni da čuje za nju – pa se pitate je li je zaista zaboravio? Iako je teško znati šta se skriva u njegovim mislima, postoje znakovi koji mogu otkriti misli li još na nju.

Previše priča o bivšoj – ili je uopše ne spominje

Ako vaš partner na početku veze često spominje svoju prošlu ljubav, to može biti zabrinjavajuće jer nova veza ne bi trebala biti opterećena prošlošću. Svaka priča o bivšoj može povrijediti naše osjećaje pa ga upozorite da nije lijepo slušati o “prekrasnoj bijeloj puti” njegove bivše. Definitivno morate razgovarati s njim i vidjeti da li je spreman raščistiti s prošlošću.

S druge strane, ako stalno ćuti, odnosno sakriva prošlost, postoji vjerovatnost da nešto taji ili da još pati zbog prekida. Rješenje je opet isto: započnite razgovor o bivšima pa ćete saznati šta se skriva iza njegove ćutnje.

Ostao je u kontaktu s bivšom

Ako je s njom ostao u prijateljskim odnosima, u tome nema ništa loše – ako se ponekad čuje s njom, razmijeni pokoji SMS ili e-mail, nije strašno. Međutim, mora postojati granica. Ako svakodnevno visi s njom na telefonu, to nije u redu – velika je vjerovatnost da priča o vama i njoj povjerava ono što bi trebao vama. Naravno, recite mu da vam to smeta i da to nije u redu. Ako je ostao prijatelj s bivšom, odnosno među njima nema više iskrica, ona će razumjeti da se mora malo “ohladiti” i udaljiti od nje, što je sasvim razumljivo. Stoga se nemojte bojati da tražite to od njega.

Stalno je špijunira na Facebooku

Ako svaki dan visi na internetu i provjerava statuse svoje bivše, vrijeme je da ozbiljno popričate s njim. Špijuniranje nekadašnje partnerke jasan je znak da nešto nije u redu, tvrde stručnjaci. Ako uz to zapostavlja vašu vezu, to je definitivno znak za uzbunu!

Voli, ne voli

Ako je vaš dragi u jednom trenutku vrlo pažljiv prema vama, a potom se iznenada počne ponašati kao da ste površni poznanici, to je znak da nije siguran u svoje osjećaje. Pitajte ga u čemu je problem.

Ne želi vezu

Ako vam partner govori da vas voli i da mu je jako stalo do vas – ali ne želi ozbiljnu vezu jer nije spreman – to je znak da mu je vjerovatno još stalo do bivše. Možda se čak potajno nada da će jednog dana opet biti s njom pa zato ne želi čvrstu vezu s vama. Naravno, jedino je rješenje otvoren i iskren razgovor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.