Ciganska magija

Cigani su kroz istoriju narod koji je prikupio mnoge narodne mudrosti i energiju. Poznato je da su Romi oduvek praktikovali da se bave magijom i okultnim delovanjem. Magijsko znanje i rituali Ciganske magije su prenošeni sa kolena na koleno i time čuvali tradiciju i vradžbine i čini koje su vekovima znali da prave.

Romska magija je vrlo često uveravala i najveće skeptike i neverenike u svoju moć i snagu i vekovima ljude ostavlja bez teksta.

U ovom tekstu, ja ću vam otkriti i upoznati vas sa osnovnim pojmovima vezanim za Cigansku magiju, takođe ću vas upoznati i pokazati kako sami možete da izvedete neke od rituala i vradžbina moćne Ciganske magije.

Poznata je i činjenica da su Romi strastven i temperamentan narod, nemirnog i avanturističkog duha. Prirodnim darom za ritam, pesmu i igru kao i za ljubav i strast. Prema tome jedna od najznačajnijih oblasti i vrsta Ciganske magije je Ciganska ljubavna magija o kojoj će biti više reči, kao i kako možete sami da izvedete rituale koji nisu opasni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.