CIGANSKA MAGIJA ZA LJUBAV: ŽELIŠ DA MU BUDEŠ JEDINA, DA POLUDI OD LJUBAVI ZA TOBOM?

Ako si probala da ga zavedeš uz pomoć starih ženskih trikova i nije ti poslo za rukom, uvijek možes da pokušaš da ga osvojiš na osnovu magije, mada naravno treba da imaš na umu da ovo neće uvijek uspjeti i da, sa druge strane, isto tako uvijek ovako ozbiljna stvar vuče svoje posljedice, piše “Krstarica“…

Pri tome, ono što je magijom dobijeno može na isti način biti i oduzeto pa nemojte da pokušavate ovako nešto sve dok ne budete apsolutno sigurni da ste u stanju da snosite posljedice ovakvog djela.

Romi su najbolji u ovome i o njihovoj tajanstvenoj moći kruže razne priče, jer se njihove vradžbine smatraju najjačim i najuspješnijim na svijetu.

U narodu uvijek dolazi do sukoba između ljudi koji u ovo vjeruju i onih koji smatraju da su ovakve priče samo izmišljotina.

Međutim, jasno je kao dan da itekako postoje čarobni rituali i njih u većini slučajeva izvode žene, i to iz razloga što one kriju znanje ali isto tako samo one znaju da izazovu tajne sile i da ostvare svoj ljubavni cilj.

Za većinu rituala je potrebno da se ima nešto od partnera, makar pramen njegove kose, ili njegova slika jer čini djeluju samo u tom slučaju.

Evo koji su to najpoznatiji rituali koji su se pokazali i kao najuspješniji…

PRVI RITUAL: CRVENI KONAC

Dakle, crveni konac se veže oko zgloba noge ili ruke osobe koja vam se sviđa i do koje vam je stalo. Vjeruje se da će na taj način muškarac kojem si vezala konac biti samo tvoj i da neće moći da pogleda neku drugu.

Smatra se da je crven konac večan, a samim tim njegova ljubav prema tebi.

DRUGI RITUAL: BILJKA ISPOD JASTUKA

Romi su razvili vjerovanje da postoje biljke koje imaju određeno magijsko dejstvo. Naravno,do njih nije lahko doći, ali ukoliko saznate o kojima se radi stavite ih pod jastuk, i sanjaćete muškarca sa kojim vam je suđeno da budete do kraja života.

Ukoliko imate sreće da pronađete stari ključ ili neki drugi predmet koji je u crvenoj boji smatra se da ste na korak od ostvarenja svojih ljubavnih planova.

Naime, važno je da ovaj ključ ili bilo koji drugi predmet koji ste našli držite u ruci dok ponavljate tekst u kome navodite da je ključ duše osobe koju volite sada u vašim rukama i da vas niko ne može isterati iz njega, kako mu duša ne bi bila prazna nakon vas.

Naravno, pri izgovaranju ovih magijskih riječi mnogo je važno da snažno mislite na osobu do koje vam je stalo!

Važno je reći da taj ključ ili predmet koji ste pronašli svuda nosite sa sobom kao svoju hamajliju sve dok vam se vaša želja ne ostvari.

Mnogo je primjera Ciganske magije, a takođe poznat je i onaj gdje treba da nađete grm gloga, slomite jednu granu i sa njom da nacrtate jedan krug, stanete u njega i kažete sljedeće riječi:

“Na drvetu zaljubljeni golubovi. Pod drvetom, dvije osobe u ljubavi.”

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.