Čestitke za rođendan ocu i majci od sina i ćerke

Bez obzira na godine, rođendani vaših roditelja su uvek značajani dani. Majke su anđeli, istinski pokloni od Boga, oni koji štite i vode decu i zato zaslužuju najsrdačnije želje i čestitke, najtoplije poruke i citate i najnežnije zagrljaje. Očevi su pak stubovi svakog detinjstva, figure koje se poštuju i cene, zvezde vodilje, zaštitnici i još mnogo toga.

Setite se koliko su teških situacija prošli vaši roditelji zbog vaše sreće i koliko su se žrtvovali za vas. Dakle, čestitati im kroz iskrene poruke je najmanje što možete učiniti.

Ne znate šta da poručite majci ili ocu na rođendan? Pogledajte ove srećne rođendanske želje. One će vam pomoći da svoju zahvalnost i ljubav uobličite na pravi način. Pogledajte čestitke za rođendan roditeljima od ćerke i sina. Pokažite im da imaju posebno mesto u vašem srcu, neka im oči zablistaju od saznanja da ih njen sin ili ćerka neizmerno poštuje i voli.

Čestitke za rodjendan ocu
Dragi tata želim da svoje najbezbrižnije dane provedeš u godinama koje slede da te ne pokolebaju tvoje vlasi sede. Da ne osetiš nikada tugu i boli već da budeš srećan i ponosan kao što sam i ja srećna i ponosna jer si baš ti moj tata. Srećan rođendan i sve najlepše od srca!

Prolaze tako godine i dani a ti si uvek na mojoj strani, uvek oslonac, podrška, radost, hvala ti tata za bezbrižnu mladost, želim da ti se ostvari svaki san, živ mi bio i srećan rođendan!

Dragi tata, hvala ti što si mi pokazao kako je svet divan. Možda ću trebati još dosta tvojih saveta dok idem dalje i dok se suočavam sa svim životnim izazovima, zato želim da ti se unapred zahvalim i poželim ti srećan rođendan!

Tatice, hvala ti što si uvek tu za mene, što me obasipaš ljubavlju i podrškom, što mi ne dozvoljavaš da odustanem, što se boriš uz mene i za mene. Želim ti da provedeš još mnogo, mnogo rođendana kao najveći ukras mog sveta. Srećan rođendan!

Danas je zaista predivan dan, danas se stvarno osećam bajno, mome je tati rođendan, pa zar to nije sjajno. Srećan ti tata divan dan, imao uvek bezbrižan san!

Pokušavam da nađem prave reči da ti se na ovaj radostan dan odužim za sve one lepe uspomene, za sve moje bezbrižne igrarije, za dane pune ljubavi i sreće, da ti se zahvalim za znanje i vaspitanje. Srećan rođendan tata!

Čovek je srećan onoliko koliko je sposoban usrećiti druge, ako je ovo tačno onda si ti tata najsrećniji čovek na svetu, mene si usrećio toliko puta i zato ti želim dug život i dobro zdravlje. Srećan rođendan!

Sećam se tata, kako si me nosio oko vrata, kako si mi pričao najlepše bajke, grleći me nežno poput majke. Sećam se da si mi uvek išao po volji, hrabrio me kako uvek mogu biti bolji, svako tvoje dobro nek se dobrim vrati a ja želim srećan rođendan, mom najboljem tati!

U moj si život udahnuo, sreću, radost i dobrotu i zato ti želim oče da dočekaš onu stotu a u zdravlju i veselju primi ovu moju želju! Srećan rođendan!

Čestitke za rodjendan majci
Slobodna sam i srećna kao ptica u letu, a za to mogu zahvaliti najboljoj majci na svetu, za savete mudre što si meni dala, za prekore blage beskrajno ti hvala. Srećan rođendan draga!

Srećan ti rođendan draga mama, želim ti da nikada ne budeš sama, želim da ostvariš sve svoje snove i one stare i neke nove. Želim ti sve najlepše u životu i da u zdravlju dočekaš stotu!

Majko ti si moja najdraža osoba na svetu, onako mila i draga, vrediš mi više od svog zemaljkog blaga, voleću te zauvek iznad svih ljudi zato mi srećna i zdrava budi. Srećan rodjendan!

Hvala ti majko mila, što si uz mene bila i što si brige svoje osmehom veštim krila, za ono detinjstvo srećno i one bezbrižne dane, mala je ova poruka da u nju sve stane. Srećan rođendan!

U životu je najvažnije želeti, jer jedino ako sebi postavljamo ciljeve možemo napredovati, poloviti kroz život ostvarujući svoje snove. Ti si me naučila mnogim važnim stvarima u životu pa i to da uvek idem za sopstvenim željama, da ih u stopu pratim i težim da ih ostvarim sve do jedne. Danas na dan tvoga rođendana iskoristiću priliku da poželim, da budeš srećna i zadovoljna, da budeš voljena i uvek nasmejana. Srećan rođendan majko!

Srećan rođendan mama! Čak i ako svake godine ostariš, postaješ mlađa u srcu. Voleću te zauvek i želim ti da godine ne brojiš, već da u svakoj novoj podjednako uživaš!

Mama, hvala ti za bezrezevnu lјubav, bezgraničnu strplјivost, neverovatnu toplinu i beskrajnu podršku. Ti si moj anđeo, srećan rođendan!

Moja majko draga ti koja si me donela na svet, raširila moja krila da obletim svet. Šta si imala i mogla sve si meni dala i za sve ti mila majko neizmerno hvala! Srećan rođendan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ZODIJAK OTKRIVA ONOG PRAVOG: Muškarci rođeni u OVOM ZNAKU tretiraju žene kao KRALJICE!

Pročitaj →

OVAN VOLI DOMINACIJU, RAČICE SU GUNĐALICE: Ovako se ponašaju horoskopski znaci U BRAKU

Pročitaj →

PERVERZNI HOROSKOP: Blizanci uživaju u oralnom seksu, Device pali vezivanje!

Pročitaj →

Mesečni horoskop za septembar – rujan 2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. AVGUST 2020

Pročitaj →

TIBETANSKI HOROSKOP: Drevna filozofija otkriva KAKVI STE na osnovu vaše GODINE ROĐENJA!

Pročitaj →

ŽENA ZMAJ: Dame u ovom horoskopskom znaku su NAJVEĆI SU IZAZOV MUŠKARCIMA

Pročitaj →

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Izračunajte da li vaša veza vodi u SREĆAN BRAK

Pročitaj →

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 do 22 avgusta 2020

Pročitaj →

Ljubavni mesečni horoskop za septembar 2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. AVGUST 2020

Pročitaj →

NIKAD NE ZNATE KOJE CIPELE DA ODABERETE? Saznajte koji model je IDEALAN za vaš HOROSKOPSKI ZNAK

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.