Čestitke za rodjendan (nove poruke za najdraže)

ČESTITKE ZA RODJENDAN – Realisti veruju da rođendani znače samo da smo godinu stariji. Pesimisti tvrde da nema razloga za slavlje. Optimisti u rođendanima vide šansu za nov početak. Njima su rođendani lične Nove godine.

Kojoj god grupi pripadali, svi se slažemo da su rođendani prilika da pokažemo ljubav i pažnju onima do kojih nam je stalo. Nekad je samo kratka poruka podrške i lepih želja dovoljna da se izmami osmeh. Neretko se dešava da osećamo jako, a nemamo odgovarajuće reči da izrazimo svoja osećanja. Neki su vešti na delima, ali nesigurni kad treba da kažu da im je stalo.

Neki vole poruke u stihu, a ne umeju da slože rime. Neki, sa druge strane, biraju poruku sa fotografijom koja će ostaviti bez daha. Za sve one koji žele da obraduju osobu koju vole, pripremili smo nekoliko originalnih poruka.

Čestitke za rodjendan
Neka te prati svaka sreća, tamo gde je ima da postane veća! Neka ti sunce sija snažno, da se ostvari sve što ti je važno! Da te zdravlje služi, a ljubav cveta! Da ti se ispuni svaki san! Želim ti srećan rođendan!

Za rođendan ti želim radost, dao bih ti večnu mladost! Da ti sija sunce sjajno, sve da ti je uvek bajno! Ne može u želju stati sve što ti ja želim dati! Da ne trošim više slova, dosta je i želja ova: tugu da zanemariš, što poželiš da ostvariš! Srećan rođendan!

Želim ti najlepše dane, ispunjene smehom i srećom. Da uz tebe uvek bude uspeh i priznanje! Ljubav da te greje, a zaljubljenost osvežava! Želim da ti se ostvare sve želje! Srećan rođendan!

Rođendani dolaze i prolaze. Neka te ne brinu godine i bore na licu sve dok je ukrašeno osmehom! Neka ti se duša puni doživljajima, srce ljubavlju, a novčanik parama. Od zdravlja da pucaš, od sreće da štucaš! U meni ćeš uvek imati iskrenog prijatelja! Srećan rođendan!

Počni od ovog rođendana: smej se, živi, diši! Igraj i luduj, raduj se i skači! Život je jedan i on sreću znači! Zato brigu skini, a osmeh obuci! Sve najlepše želje imaš u ovoj jednoj poruci! Srećan rođendan!

Želim ti do sledećeg rođendana: želje da se ostvaruju i rastu, ljubav da se uvećava i širi, da tuga u tvoje srce ne prigviri, zdravlje i novac da te služe, sreća i uspeh da se s tobom druže, da te prati dobro svako, a za ostalo ćeš lako! Srećan rođendan!

Kazaljke na satu sklopile su se u ponoć. Samo za tvoj rođendan pomislio sam želju: da imam neku čarobnu moć da te uvek vidim u zdravlju i veselju! Budi nasmejana, uspešna i srećna, budi vedra, ostvarena i zaljubljena! Sve najbolje od srca ti želim na ovaj divan, predivan dan! Srećan rođendan!

Ako nisi siguran da li imaš pravog prijatelja, seti se mene i poruke ove! Želim ti ostvarenje svih želja, a život sreća da ti se zove! Ako ne znaš ko te najviše voli i sumnjaš da si na svetu sam, seti se ja sam uvek tu kad sam ti potreban. I zato ne beri brigu i nadu ne gubi, tvoj pravi prijatelj te za rođendan ljubi! Srećan rođendan!

Dobro jutro, hej, ti! Tebi govorim! Ti sjajno biće blistavog osmeha! Probudi se! Danas je važan dan! Najvažniji! Danas je osmeh najpotrebniji! Šta si se zbunio, nije šala! Želim da ti kažem: hvala! Što postojiš, što ulepšavaš moj život i dan! Od srca ti želim srećan srećan rođendan!

Šta da ti poželim na ovaj divni dan? Beskrajnu sreću ili veliku ljubav? Uspeh bez granica ili slavu bez premca? Kad bih mogao, sve bih ti dao! Sve što ti treba svakoga dana od ovog do sledećeg rođendana, pa ispočetka! Srećan rođendan!

Danas ti skidam zvezdice s neba, za tebe vadim bisere iz mora, poklanjam ti najlepše cveće i čokoladu. Neka ti svaki lep bude dan, a danas poseban! Srećan rođendan!

Želim ti uspeh, zdravlje i sreću, ako ti treba i para vreću! Poslušaj ovu moju želju, provedi život u radosti i veselju! Srećan rođendan!

Kad ti je rođendan ti godine brojiš, pa se malo starosti bojiš. Nasmej se samo, tako treba, tek te čeka sreća i uspeh do neba! Ako ne znaš kako, veruj mi, ja znam, sve sam to naručio za tvoj rođendan! Neka je srećan!

Za tebe zamišljam želju po želju: da ti dan prođe u miru i veselju, da te raduje svako blago, da uz tebe bude tvoje drago, da zdravlje sačuvaš i stekneš sreću! Srećan rođendan!

Želim ti luksuzna putovanja, raskoš u svemu što radiš i imaš. Želim ti zdravlje, sreću i radost i beskonačnu ljubav. Da ti sunce sija svaki dan, a posebno danas na tvoj rođendan! Srećan divan dan!

Želim ti da u filmu svog života odigraš glavnu ulogu. Sve što radiš da bude ispraćeno aplauzom i odobravanjem! Želim da se ostvare sve one želje o kojima dugo sanjaš. Da se sve o čemu maštaš stvori u tvom domu i zagrljaju! Srećan rođendan!

Rođendanska slavlja dođu i prođu. Pokloni se potroše ili zaborave. Ali ljubav i sreća koju ti šaljem na ovaj dan ne može se nikad potrošiti! Budi radostan, pametan i zdrav! Ovo je tvoj dan i to je samo početak boljeg i lepšeg života! Srećan rođendan!

Neka te na stolu raduju penušav šampanjac, slatke jagode i još slađa čokolada. U novčaniku nek šuškaju parice, a osmeh da ti krasi lice! Živi život kao da je ekskurzija svaki dan, srećan ti srećan rođendan!

Da te najlepša muzika budi! Da te zagrle sve ljubavi i nežnosti ovoga sveta! Da tvoj smeh odzvanja na drugoj strani planete! Da se raduješ kao dete! U osmeh da smestiš zvezde i komete! Da se u srce smesti svaka rima, a da opet za sreću uvek mesta ima! Da ti se ostvari sve što poželiš na ovaj dan! Želim ti srećan rođendan!

Želim da sreća uvek bude uz tebe, da te ljubav greje k’o najtoplije ćebe! Da ti para nikad ne nestane, da se smeješ čim zora osvane! Lak korak, a tvrd san! Neka ti je srećan rođendan!

Živ i zdrav bio, uvek se veselio! Da te sreća i zdravlje služi, da se uspeh sa tobom druži! Sve što nisi ostvario do ovog dana, neka ti se ostvari odmah posle rođendana! Srećan divan dan!

Nadamo se da su vam se dopale naše čestitke za rodjendan, a ukoliko niste našli adekvatnu, na našem sajtu imamo čitavu sekciju posvećenu rođendanskim porukama:

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.