Breton ili šešir? U februaru glava ne smije da ostane prazna!

Najpopularnije kape su breton i beretka, ali mnogim damama ljepše stoji šešir.Daleke dvadesete godine prošlog vijeka su se vratile, bar ako je sudeći prema šeširima i kapama koje se nose ove sezone.

Ljetos su ovu epohu najsmjelije predstavljali turbani, dok je u sadašnjim, zimskim mjesecima, ubjedljivo najmodernija kapica baš poput one koje su nosili tadašnji raznosači novina. Ovaj model, poznat još i kao “breton”, je i najnosiviji, jer se podjednako dobro može kombinovati uz elegantan i sportski stil.Ako niste sigurni kako izgleda, riječ je o plitkoj kapi sa obodom sa prednje strane, znatno kraćem nego što je na kačketima.Kad smo već kod njih, i kačketi su poželjni u vašim odjevnim kombinacijama, ali oni dublji, sa dužim prednjim obodom. Uz sportsku garderobu, sa kojom se prirodno slažu, uklapaju se i u sportsko-elegantne kombinacije sa animal printom ili mješavinom različitih dezena na odjeći.

Beretke su nezaobilazne, takođe, u svim odjevnim varijantama, dajući dozu vojničkog šarma ženstvenim kombinacijama.Tu su i kape kakve su nosili džokeji, ali i, možda najekscentričnije od svih, one nalik kacigama za skijanje, od tanjeg materijala, mahom kože, koje tijesno prijanjaju uz glavu i dosežu skoro do brade, potpuno pokrivajući uši.Naravno, prisutne su i nezaobilazne baket kape, pogotovo one sa dužim obodom, ispod kog se na prvi mah čini da nećete vidjeti ništa. Šubare su na modnim pistama bile jedva primjetne, dok se od šešira izdvajaju oni kaubojskog i fedora modela (sa krutim, okruglim obodom, tek minimalno oborenim).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.