Breton ili šešir? U februaru glava ne smije da ostane prazna!

Najpopularnije kape su breton i beretka, ali mnogim damama ljepše stoji šešir.Daleke dvadesete godine prošlog vijeka su se vratile, bar ako je sudeći prema šeširima i kapama koje se nose ove sezone.

Ljetos su ovu epohu najsmjelije predstavljali turbani, dok je u sadašnjim, zimskim mjesecima, ubjedljivo najmodernija kapica baš poput one koje su nosili tadašnji raznosači novina. Ovaj model, poznat još i kao “breton”, je i najnosiviji, jer se podjednako dobro može kombinovati uz elegantan i sportski stil.Ako niste sigurni kako izgleda, riječ je o plitkoj kapi sa obodom sa prednje strane, znatno kraćem nego što je na kačketima.Kad smo već kod njih, i kačketi su poželjni u vašim odjevnim kombinacijama, ali oni dublji, sa dužim prednjim obodom. Uz sportsku garderobu, sa kojom se prirodno slažu, uklapaju se i u sportsko-elegantne kombinacije sa animal printom ili mješavinom različitih dezena na odjeći.

Beretke su nezaobilazne, takođe, u svim odjevnim varijantama, dajući dozu vojničkog šarma ženstvenim kombinacijama.Tu su i kape kakve su nosili džokeji, ali i, možda najekscentričnije od svih, one nalik kacigama za skijanje, od tanjeg materijala, mahom kože, koje tijesno prijanjaju uz glavu i dosežu skoro do brade, potpuno pokrivajući uši.Naravno, prisutne su i nezaobilazne baket kape, pogotovo one sa dužim obodom, ispod kog se na prvi mah čini da nećete vidjeti ništa. Šubare su na modnim pistama bile jedva primjetne, dok se od šešira izdvajaju oni kaubojskog i fedora modela (sa krutim, okruglim obodom, tek minimalno oborenim).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.