BRENINA SNAJKA U BEOGRADSKOJ ARENI?! Prija progovorila o VELIKOM KONCERTU – OVO su prve INFORMACIJE!

Sve je rekla.

Aleksandra Prijović je pozvala prijatelje i porodicu na otvaranje svog restorana „Tri tačke“ u Beogradu, koji drži sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem.

Folk zvezdi se vrlo brzo pridružila svekrva Lepa Brena, sa kojom pevačica svakodnevno kafeniše.

– Volim sa Brenom da pijem kafu, kao i sa kumom Acom Pejovićem. To su jedine dve osobe sa estrade sa kojima se redovno viđam i družim – priča Prija za „Informer“ i dodaje da se njena svekrva jedva odvojila od unuka Aleksandra:

– Kad god može, Brena dođe i čuva mog sina. I moja majka Borka mi mnogo pomaže, često dolazi iz Hrvatske i to joj uopšte nije naporno. I Filipova majka Zorica Nakić je tu! Ma svi su tu da mi pomognu. Najsrećniji smo kada smo svi na okupu.

Pevačica je ubeđena da će, poput velikih muzičkih zvezda, i ona napuniti beogradsku Arenu:

– Rastužila sam se kada sam završila poslednji nastup na letnjoj turneji, jer sam shvatila koliko mi je publika nedostalaja dok nisam radila. Gde god sam nastupala, publika je pevala svaku pesmu sa mnom. Razmišljala sam i o koncertu u Areni, ali ima vremena, ne treba žuriti. Nadam se da će moj album odlično proći kod publike. Ako bude tako, zakazaću Arenu!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.