Bojan Vasković – Biografija

Poznatiji pod imenom Bojan Lexington, Bojan Vasković je frnotnmen grupe, po kojoj je i dobio nadimak ,Lexington band.

Ne samo što je frontmen, Bojan je i pevač ove grupe, a prema njegovim izjavama, da se zaključiti da je njegov život pun obrta i dramatičnih događaja, koji može poslužiti kao inspiracija da se napiše više nego interesantna knjiga.

Biografija
Ovaj, danas, veoma popularni pevač, rođen je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu, 1983. godine. Bojan sa svojom porodicom živi u Sarajevu, sve do 1993. godine, a tada se, kad je Bojanu bilo svega 10 godina, seli za Podgoricu. Zajedno sa svojom majkom i ocem (koji je nažalost pokojni), kao i sa sestrom,

Bojan se preselio u prestonicu Crne Gore kao ratna izbeglica i to uz pomoć „Crvenog krsta“.

Nakon kratkog boravka u Crnoj Gori, Bojan se seli u Beograd gde i danas živi zajedno sa svojom suprugom Aleksandrom i njihovom ćerkom Anđelinom, a takođe ovde i radi zajedno sa svojim Lexington band-om.

Ovaj poznati pevač živi u Beogradu već više od 20 godina, a kao što je Sarajevo njegov rodni grad, tako doživljava i Beograd.

Opšte je poznato da je Bojan veliki fan malog fudbala, a takođe i pozorišta i važi za jednog od omiljenih likova među svojim kolegama sa estrade.

Privatni život
Bojan Vasković je 2015. godine uplovio u bračne vode, zajedno sa svojom dugogodišnjom devojkom, sada suprugom, Aleksandrom Jeličić. Aleksandra je završila studije medicine, te je postala uspešan lekar, a njih dvoje su se upoznali baš na snimanju spota za jednu od pesama Lexington banda.

Bojan i Aleksandra su se venčali u crkvi na Topčideru, u Beogradu, a na njihovo svadbeno veselje su pored članova grupe Lexington, uveličali kako Aleksandrine kolege, tako i mnogobrojni Bojanovi prijatelji iz sveta muzike. Među Bojanovim prijateljima tu su se našli, voditeljka Aleksandra Gudelj, pevačica Mia Borisavljević, Predrag Peđa Jovanović i brojni drugi gosti bliski ovom paru.

Ovaj par se 2016. godine ostvario i u ulozi roditelja, kada su dobili ćerkicu Anđelinu. Mala Anđelina je rođena pre vremena, pa su detalje o porođaju Bojan i Aleksandra krili od javnosti neko vreme, tačnije do momenta kada su bili potpuno sigurni da je sa njihovim detetom sve kako treba i da je situacija poptuno stabilna.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.