Boja odjeće koju nosimo mnogo govori o nama

Boja odjeće može uticati na to kako se osjećate, drugi o vama na osnovu boje možda mogu ostvariti prvi utisak.ZelenaBoja koja umiruje i osvježava. Znači, ako želite da se tako osjećate, obucite nešto zeleo. Zelena ima paletu nijansi, pa je pogodna za sve tipove kože, odnosno svako može da pronađe nijansu koja mu dobro stoji.

CrvenaOva boja povećava samopouzdanje i doprinosi da se istaknete u društvu. Ona pokazuje odvažnost i olakšava donošenje odluka. U velikom dijelu svijeta je sinonim za stras i seksualnost, piše “Brajt Side”.ŽutaPredstavlja sunčanu boju koja pomaže u zbližavanju sa ljudima, čak i sa onima za koje možemo da kažemo da su oholi ili prililčo stidljivi. Nemojte pretjerati sa žutom bojom, odlučite se za neki efektan detalj.

PlavaOva boja predstavlja suprotsnost crvenoj boji. Umirujuća boja koja je idealna za na primjer razgovor za posao ili izlazak sa nekim ko vam se sviđa.CrnaOvdje se radi o boji koja dobro stoji skoro svima, a poznata po tome što u crnoj odjeći izgledamo mršavije, te samim tim i elegantnije.NarandžastaOva boja je kombinacija karakteristika žute i crvene. Odličan je stimulator za razne aktivnosti, kao i za buđenje kreativnosti. Odlično izgleda u kombinaciji s hladnim i neutralnim bojama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.