„BIO SAM KOLATERALNA ŠTETA“ Pevač je danas srećno zaljubljen, a njegov prvi brak obeležio je VELIKI SKANDAL

Malo ko zna za ovo.

Nenad Knežević Knez danas je srećno zaljubljen u Tatianu Tat, ali malo ljudi zna da je punih 17 godina bio u braku sa Ninom Knežević.

Naime, Nenad i Nina Knežević imali su skladnu zajednicu, u kojoj su rođene ćerke Ksenija i Andrea, a tek poslednjih godinu dana pre zvaničnog razvoda su krenule nesuglasice.

– Knez i Nina su na sve načine pokušavali da prevaziđu krizu. U tome nisu uspeli, pa su odlučili da se sporazumno razvedu. Nije bilo ružnih reči i brzo su se dogovorili o svemu. I imovinu su podelili sporazumno, a ostali su u korektnim odnosima – rekao je tada izvor blizak supružnicima.

Kao razlog, Knez je tada naveo drugačije poglede na svet.

Inače, 2009. godine je izbio skandal kada je Knez završio u policiji, a mediji su tada pisali da je u policijskoj stanici zbog porodičnog nasilja. Ipak, kako su i on i njegova supruga tada rekli, pevač je bio kolateralna šteta, te da je pokušavao da pomogne prijatelju.

– Između mene i moje supruge sve je u najboljem redu, a u policijskoj stanici bio je naš prijatelj. Otišao sam tamo u mirovnu misiju kako bih ga pomirio sa suprugom i tada se pročulo da sam priveden. To što sam javna ličnost, često me dovodi u kontekst priča koje nemaju nikakve direktne veze sa mnom, a postoji i policijski izveštaj u kome piše o kome i o čemu se, zapravo, radi. Vrlo sam smiren čovek i umetnost je mene iznervirati – rekao je pevač tada za Stori, dok je Nina dodala:

– Previše sam dominantna u našem odnosu i kada je izašla priča o tome da me je on tukao, šalili smo se da je realnija obrnuta situacija, to jest da ja njega prebijem – rekla je ona tada.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.