BEZ BLAMA! Kulićka POTPUNO GOLA? Skinula se PRED KAMERAMA, pa Zoli GURALA NOGU da je pomiriše?

Šok!

Miljana Kulić je svom bivšem momku Zoli, sa kojim je sada „prijateljica sa povlasticama“, odlučila da pokaže da je bolja od njega, pa je tako proveravala njegov zadah i još mnogo toga. Nakon toga je zaključila da čak i posle porođaja bolje izgleda od Lazara i to je i odlučila demonstrativno da pokaže skidajući se pred kamerama!

– Pogledaj kakve su ti ruke, moje noge su čistije, pomiriši ih, čiste, a sad ću ja tvoje noge da pomirišem, znaš kako tebi smrde noge, ti imaš gljivice, kod muškarca je najbitnija šaka i ruke i prsti – napadala je Miljana Zolu.

– Ma nemoj to da radiš, snima me kamera, jesi ti normalna? Smaraš me, ti umireš za mnom, voliš me najviše na svetu, ja svoje telo ne pokazujem pred kamerama – branio se Zola.

Miljana se bez razmišljanja skinula pred kamerama, te zaključila da nema strije iako je prošla kroz porođaj. Bez ikakve sramote pokazala je svoje telo pred milionskim auditorijumom

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.