BEBA će imati ZDRAVSTVENE PROBLEME?! Kulićeva bila sigurna u ABORTUS, pa pila PSIHIJATRIJSKE LEKOVE

Očitala joj bukvicu.

Danas su u dvorištu Miljana, Marija i Zola razgovarali o detetu. Kulićeva ne može da veruje, da je njena ćerka pila psihijatrijske lekove, a ipak odlučila da rodi bebu.

– Koji je tvoj mozak, ej, da popiješ tri leka i da kažeš da ćeš da održiš trudnoću? Da li ti razmišljaš bre, ti nisi otišla da vidiš, kakva se deca rađaju – oštro je kritikovala Marija, pa nastavila:

– Ja sam mislila da si se razočarala u pitanja, i rešila da ideš na kiretažu, to si mi rekla, kad ona sad priča, ne, ja ću da sad, ovo, pa što onda piješ lekove, čoveče? – rela je ona, a Miljana joj je odgovorila, da je u tom momentu bila u afektu i da je stvarno mislila tako.

– Ništa neću da pričam, to su opasne stvari, pogotovo psihijatrijski lekovi, to za smirenje, to može da ostavi dete da se trese, da bunca, da muca.. – vikala je Marija, a Miljanu je zanimalo da li i otac deteta, ako je pio lekove, može da utiče, misleći na Zolu, koji je pre bio pod terapijom.

– E, to ne znam, ali je bitno od koga je dete, i taj lek, na šta sve utiče kod mučkarca – završila je Marija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.