Aspekti Venere – trigon

U kombinaciji sa Venerom javlja se aspekt trigona onda kada se neka planeta nalazi na rastojanju od blizu ili tačno 120 stepeni. Ovaj aspekt se u astrologiji smatra harmoničnim aspektom, aspektom koji u sebi nosi sreću. Razlog tome jeste dobra energija unutar planeta koje su u trigonu. Ona se lepo prenosi, a planete jedna drugu dopunjuju, sarađuju i samim tim, gledano iz ugla odnosa, planete usrećuju jedna drugu. Iz svakog harmoničnog odnosa planeta po rođenju natus dobija pozitivnu energiju i olakšanja kroz život. Sa ovako harmoničnim aspektom Venere, koja je esencijalni signifikator svega što osoba voli i zaljubljenosti, normalno je očekivati sreću.

Pored ovoga, sa Venerom osoba dobija talente, darove Univerzuma koji se obično iskazuju u odnosu na znak u kojem se Venera nalazi i kao i na osnovu njene pozicije u kući.

Krenimo redom…

1. Venera u trigonu sa Suncem
Aspekt je nemoguć jer se planete nikad ne odaljavaju toliko jedna od druge.

2. Venera u trigonu sa Mesecom
Ovo je po meni jedan od najboljih aspekata mogućih. Mesec je duša, Venera je ono što volimo. Dakle kombinacija nosi mnogo zadovoljstava u životu, zabave, muzike i mogućnost ranije ljubavi jer sve vezano za ljubav ovde ide glatko. Ovo je takođe aspekt koji daje osobi unutrašnju sreću, a nakon završenih događaja radost. Mogućnost uspeha sa lepim ljudima i stvarima. Majka je bila lepotica u mladosti i sve pozitivne stvari dolaze od majke. Nekada ovaj aspekt nosi dar za umetnost. Uglavnom ako ostali aspekti dozvoljavaju ukazuje na dobar život u kući i dobro vaspitanje. Daje lepotu i ljubav prema sestri.

3. Venera u trigonu sa Merkurom
Takođe nemoguć aspekt jer planete nikad ne dolaze u ovu poziciju.

4. Venera u trigonu sa Marsom
Kako je Mars muški princip u nama, a Venera ženski, ovo je sklad muškog i ženskog principa u nama. Nosi harmoniju, iskrene mlađe prijatelje, domaći mir i obično dobru decu. Najjače utiče na odlična fizička zadovoljstva bilo preko seksualnih kontakata, sporta ili plesa. Zdrava seksualnost, zdrava plodnost i jako vidljiva fizička privlačnost roditelja u momentu kada su dobijali natusa.

5. Venera u trigonu sa Jupiterom
Aspekt je ekspanzije. Jupiter je planeta koja u ovakvoj saradnji sa Venerom daje natusu period mogućnosti bogaćenja, novac, prilike za zarađivanje, nekretnine, poslove koji se lako naplaćuju. Kroz lepe stvari i ono što osoba voli može steći novac. Ovo može biti i slika obrazovanog partnera koji je na položaju, a sve u zavisnosti od položaja Venere.

6. Venera u trigonu sa Saturnom
Spoj ljubavi i obaveza. Nosi dar da natus izvršava svoje obaveze na najbolji, najefikasniji i najstabilniji mogući način. Nosi i ljubav pod stare dane, pa ukoliko je Venera aflikovana nekom drugom planetom, a aspektovana Saturnom, priča je ljubavi kasnije. Ako gledamo čisto ovaj aspekt, on nosi istrajnu i stabilnu ljubav, harmoniju i ljubav prema tradiciji. Najbolji je aspekt za očuvanje ljubavi kroz vreme.

7. Venera u trigonu sa Uranom
Aspekt krajnje originalnosti umetničkog talenta kojim natus može biti darovan od strane Univerzuma. Ovo je aspekt naglih i lepih romantičnih doživljaja, aspekt velikih uspeha sa prijateljima i čudnim, takođe krajnje nestandardnim poslovima. Aspekt je slobode u ljubavi, ličnog stila i čestih prijatnih iznenađenja natusu.

8. Venera u trigonu sa Neptunom
Venera i Neptun, ljubav i mašta. Aspekt je koji može nositi izuzetnu kreativnu maštu pa bi ovakvi ljudi mogli biti tvorci najmaštovitijih priča. Ovo je aspekt velike platonske ljubavi gde natus može nekoga nestvarno voleti ili da bude nestvarno voljen. Dar za muziku obično i poeziju kao i prefinjena čula.

9. Venera u trigonu sa Plutonom
Ovaj aspekt u dobroj kombinaciji daje vulkansku strast ali i može dati i neku apsolutnu, jednu, najbitniju veliku ljubav koja se može da rodi u vrlo kriznim i neočekivanim situacijama. Natus je obdaren snažnim magnetizmom na suprotni pol.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.