ANU NIKOLIĆ ZADESILI PROBLEMI?! Pevačica pred IZLAZAK albuma OSTALA BEZ PARA?! Razlog je ŠOKANTAN?!

Ovo niko nije očekivao.

Ana Nikolić je pre dva meseca najavila izlazak svog novog albuma, koji nosi naziv „Klinika“, a kako „Alo!“ navodi, pevačica je morala da odloži promociju novih pesama jer je ostala bez novca.

Naime, Nikolićeva je veliku sumu uložila u nove pesme i spotove, ali joj je pred izlazak albuma ponestalo finansijskih sredstava, navodi „Alo!“.

Zbog toga je, kako navodi „Alo!“, pre nekoliko dana napustila Beograd kako bi se sklonila od pritiska kojem je svakodnevno izložena, ali i kako bi pronašla rešenje za finansijske probleme.

– Ana je tri godine pauzirala u svojoj karijeri, a želela je da se vrati na scenu u velikom stilu. Dugo i vredno je radila na novom albumu, za koji je angažovala najbolje saradnike. Prethodni album joj je radio bivši suprug Stefan Đurić Rasta, a Ana je za „Kliniku“ okupila novi tim. Dosta pesama su joj radili Marina Tucaković, njen sin Milan Laća Radulović, Darko Dimitrovski i Emina Jahović, a Ana je čak unajmila i stiliskinju koja radi za mladu Anastasiju Ražnatović. Za taj tim saradnika joj je trebalo dosta novca, a pred sam završetak je ostala bez para – tvrdi izvor za „Alo!“ i dodaje da je zbog finansijskih problema odlučila da na nekoliko dana ode iz Beograda.

– Dosta novca uložila je kako bi sve izgledalo svetski, a pošto nije pitala koliko šta košta, u jednom trenutku to joj se obilo o glavu. U trenutku kada je pred kraj septembra najavila izlazak albuma, Ana je ostala bez para. Nikome od saradnika nije ostala dužna, ali neke pesme su joj ostale nedovršene, a nije imala novca da snimi spotove za mnoge numere. Zbog toga je bila veoma besna i ljuta na sebe – rekao je izvor za „Alo!“ i objasnio da Nikolićeva ne može sebi da oprosti lošu procenu.

– Poverila se drugarici da nije dobro rasporedila novac i da sada njen album mora da ispašta. Shvatila je da nema izlaza i da joj treba nekoliko dana samo da se skloni od svega. Nije mogla više da podnese pritisak saradnika i fanova, koji ne prestaju da je pitaju kada će izaći album. Zbog toga je rešila da ode iz Beograda, i na miru pokuša da nađe izlaz iz cele situacije – rekao je izvor za „Alo!“ i dodao:

– Ana je ćerku Taru ostavila kod majke, a nikome nije rekla kuda ide. Majci je rekla da će se vratiti za nekoliko dana, čim nađe način kako da se izvadi iz problema – ispričao je izvor za „Alo!“ i objasnio da Ani od fanova stiže više od 100 poruka dnevno.

– Ana sebi ne može da oprosti jer je izneverila svoju vernu publiku. Najavila je izlazak albuma i onda samo nestala. To nije u njenom fazonu i sada jedva čeka da nađe novac i završi pesme u što kraćem roku – zaključio je izvor za „Alo!“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.